Menu
Your Cart

Други аксесоари

Производител: Benro Модел: BL100S
Benro BL100S адаптер позволява да използвате глави с плоска основа и стандартно закрепване - резба 3/8" с видео стативи със 100 мм чашка. Позволява снимане от много ниска гледна точка. Съвместим е с видео статив Hi-Hat HH75AV, както и с други видео стативи с гнездо за кугел 100мм...
165.00лв.
Производител: Benro Модел: BL75S
Benro BL75S адаптер позволява да използвате глави с плоска основа и стандартно закрепване - резба 3/8" с видео стативи със 75 мм чашка. Позволява снимане от много ниска гледна точка. Съвместим е с видео статив Hi-Hat HH75AV, както и с други видео стативи с гнездо за кугел 75мм...
129.00лв.
Производител: Benro Модел: GSAMC
Двоен адаптер с резба 3/8". Той ви позволява да свържете единия край към GoCoupler 0° и към статив или монопод от другия. Идеален за стабилизиране на плъзгач или тежки работни станции...
39.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC100
GoCoupler 0° ви позволява да прикрепите ябълковидна глава и/или други аксесоари от колекцията SystemGo към централната колона. Подходящо в ситуации за снимки с няколко камери или за превръщане на вашия статив SystemGo в мобилна работна станция. GSC100 е съвместим с всеки статив SystemGo от серия 1...
64.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC190
GoCoupler 90° ви позволява да прикачите допълнителен GoRail колона в края на централната колона на SystemGo. Така може да регулирате GoRail по височина и можете да монтирате допълнително ябълковидна глава и/или други аксесоари на SystemGo в горната част на GoRail. Подходящо за снимки с няколко камер..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC200
GoCoupler 0° ви позволява да прикрепите ябълковидна глава и/или други аксесоари от колекцията SystemGo към централната колона. Подходящо в ситуации за снимки с няколко камери или за превръщане на вашия статив SystemGo в мобилна работна станция. GSC200 е съвместим с всеки статив SystemGo от серият..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC290
GoCoupler 90° ви позволява да прикачите допълнителен GoRail колона в края на централната колона на SystemGo.Така може да регулирате GoRail по височина и можете да монтирате допълнително абълковидна глава и/или други аксесоари на SystemGo в горната част на GoRail. Подходящо за снимки с няколко камер..
79.00лв.
Производител: Benro Модел: GSK2
GSK2 GoKnob от Benro е проектиран да превърне монопода на вашия статив от серия 2 Benro SystemGo в щека/стик за преход. Копчето е изработено от дърво и се монтира на резбата, като по този начин се използва за удобна ръкохватка. ..
12.00лв.
Производител: Benro Модел: GSK1
GSK1 GoKnob от Benro е проектиран да превърне монопода на вашия статив от серия 2 Benro SystemGo в щека/стик за преход. Копчето е изработено от дърво и се монтира на резбата, като по този начин се използва за удобна ръкохватка. ..
12.00лв.
Производител: Benro Модел: MPH200K
MeFOTO Sidekick 360 e държач за смартфон даващ възможност да използвате камерата на телефона в максимална степен. Въртящата се шина за монтиране на телефона, позволява движение  с много голяма свобода и много бързо позициониране на телефона във вертикално или хоризонтално положение. В основата на дъ..
71.00лв. 79.00лв.
Производител: Benro Модел: DL06
Количка с три колелца (тип доли). Съвместима с моделите от серия Benro KH25, както и редица други еднотръбни фото и видео стативи, като Travel Angel, Adventure, Mach3, Aero 2, Aero 4, A373F и C373F. Количката е изработена от метал и може да се сгъва за по-удобно съхранение и транспортиране.Тегло..
259.00лв.
Количка Benro DL08 Количка Benro DL08
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: DL08
Количка с три колелца (тип доли). Съвместима с със стативите от серия BV - BV6, BV8, BV10, както и редица други фото и видео стативи с крака тип лапи. Количката е изработена от метал и може да се сгъва за по-удобно съхранение и транспортиране.Тегло (кг): 3.5 Диаметър в разгънато състояние (см):..
323.00лв. 359.00лв.
Показани 1 от 12 | 47 (4 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни