Menu
Your Cart

Глави

Производител: Benro Модел: GH2N
Оборудвана с функции и здрава гимбъл глава GH2N на Benro е с впечатляваща товароносимост от 25кг, което помага при работа с дългофокусни обективи. GH2N разполага с подсилено основно рамо и куха структура, проектирани да оптимизират теглото и здравината на главата. Освен това е достатъчно компактна з..
719.00лв.
Производител: Benro Модел: GH2F
GH2F e усъвършенстван модел глава тип люлка от GH серията на Benro. Подходяща е за използване на по-тежки дългофокусни обективи, бинокли или зрителни тръби, за снимане (фото и видео) или оптично наблюдение на птици, самолети и други отдалечени обекти. Въртящото рамо на главата е оборудвано с пло..
1,079.00лв.
Електро-механична глава Polaris Astro 3-Axis Електро-механична глава Polaris Astro 3-Axis
Ново Горещо
Производител: Benro Модел: BR209
Polaris е първата в света електро-механична глава за статив с интегриран контролер за интерфейс на камерата, която е с вграден Астро модул за заснемане на звезди. Polaris Astro Edition ви позволява както да композирате кадъра, така и да програмирате главата за заснемане в серия, лесно проследяване и..
2,550.00лв.
Производител: Benro Модел: BR203
Polaris е първата в света електро-механична глава за статив с интегриран контролер за интерфейс на камерата, с която лесно заснемате Timelaps с висока резолюция. Polaris Timelaps ви позволява още да композирате кадъра, да програмирате заснемане в серия, панорама и др. Polaris предлага и безжична вр..
2,090.00лв.
Производител: Benro Модел: GH5C
Позволява работа с обектива използвайки центъра му на тежест. По-стабилна и с по-бързо действие от стандартните ябълковидни глави. Изключително подходяща за снимане или оптично наблюдение на птици, самолети и т.н. Прецизната скала на основата позволява плавно и точно панорамиране. Носещото рамо същ..
1,079.00лв.
Производител: Benro Модел: GH5CMINI
GH5C е новата мини глава тип люлка от GH серията на Benro. Съчетавайки висококачествени материали, с усъвършенствана функционалност и прецизност главите тип люлка, или популярни още като гимбъл глави, са идеални за снимане на дивата природа, спорт, бързо движещи се обекти или наблюдение на птици. ..
1,069.00лв.
Производител: Benro Модел: MP80
MP80 е компактна макроглава, даваща възможност за прецизно позициониране на камерата в няколко равнини(странично наляво-надясно и напред-назад). Позиционирането става чрез стъпкови зъбни предавки. Главата има и 360° движение около оста си. Максималния ход при страничното позициониране е 14mm и 44mm ..
489.00лв.
Производител: Benro Модел: DP70
Специализирана глава за панорамни снимки. Прецизна 360 градусова скала. Съвместима с плочки по стандарт Arca Swiss.Възможност за монтиране на резби 1/4 и 3/8 Диаметър на основата: 70mmТовароносимост: 5kgТип клампа Arca-SwissТип ротатор БезстъпковРазмер 138x80x45 mmГаранция 24 месецаОпаковка Глава, к..
239.00лв.
Производител: Benro Модел: PC1
Специализирана глава за панорамни снимки. Прецизна 360 градусова скала. Съвместима с плочки по стандарт Arca Swiss.Възможност за монтиране на резби 1/4 и 3/8. Диаметър на основата: 70mm Товароносимост: 8kg Тегло: 0,35kg Тип клампа: Arca-Swiss Тип ротатор: Безстъпков Гаранция: 24 месеца..
239.00лв.
Производител: Benro Модел: HD3A
Трипозиционна глава подходяща за работа както с DSLR-и, така и с безогледални фото камери. Прецизна работа по всяка една от осите на движение. 3 вградени нивелира. Бързосваляща се плочка с ефективна система за заключване, съвместима с Arca-Swiss.Максимална товароносимост (кг): 12 Тегло (кг): 0...
299.00лв.
Производител: Benro Модел: GD3WH
Трипозиционна глава подходяща за работа както с DSLR-и, така и с безогледални фото камери. Прецизна работа по всяка една от осите на движение чрез плавни предавки. Бързо сваляща се плочка с arca-swiss тип ефективна система за заключване. Точков нивелир.Максимална товароносимост (кг): 6 Тегло (к..
499.00лв.
Производител: Benro Модел: B0
Възможност за панорамна фотография. Два винта за прецизна настройка на шарнира.Чрез единия от винтовете е за регулиране та триенете върху ябълката, като по този начин дори и при освобождаване, пак е необходима внамеса за промяна на положението. По този начин се предотвратява "увисването" на ябълката..
209.00лв.
Показани 1 от 12 | 36 (3 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни