Menu
Your Cart

Глави

Производител: Benro Модел: GH2F
GH2F e усъвършенстван модел глава тип люлка от GH серията на Benro. Подходяща е за използване на по-тежки дългофокусни обективи, бинокли или зрителни тръби, за снимане (фото и видео) или оптично наблюдение на птици, самолети и други отдалечени обекти. Въртящото рамо на главата е оборудвано с пло..
979лв.
Производител: Benro Модел: GH5C
Позволява работа с обектива използвайки центъра му на тежест. По-стабилна и с по-бързо действие от стандартните ябълковидни глави. Изключително подходяща за снимане или оптично наблюдение на птици, самолети и т.н. Прецизната скала на основата позволява плавно и точно панорамиране. Носещото рамо същ..
969лв.
Производител: Benro Модел: GH5CMINI
GH5C е новата мини глава тип люлка от GH серията на Benro. Съчетавайки висококачествени материали, с усъвършенствана функционалност и прецизност главите тип люлка, или популярни още като гимбъл глави, са идеални за снимане на дивата природа, спорт, бързо движещи се обекти или наблюдение на птици. ..
1,069лв.
Производител: Benro Модел: MP80
MP80 е компактна макроглава, даваща възможност за прецизно позициониране на камерата в няколко равнини(странично наляво-надясно и напред-назад). Позиционирането става чрез стъпкови зъбни предавки. Главата има и 360° движение около оста си. Максималния ход при страничното позициониране е 14mm и 44mm ..
399лв.
Производител: Benro Модел: DP70
Специализирана глава за панорамни снимки. Прецизна 360 градусова скала. Съвместима с плочки по стандарт Arca Swiss.Възможност за монтиране на резби 1/4 и 3/8 Диаметър на основата: 70mmТовароносимост: 5kgТип клампа Arca-SwissТип ротатор БезстъпковРазмер 138x80x45 mmГаранция 24 месецаОпаковка Глава, к..
239лв.
Производител: Benro Модел: PC1
Специализирана глава за панорамни снимки. Прецизна 360 градусова скала. Съвместима с плочки по стандарт Arca Swiss.Възможност за монтиране на резби 1/4 и 3/8. Диаметър на основата: 70mm Товароносимост: 8kg Тегло: 0,35kg Тип клампа: Arca-Swiss Тип ротатор: Безстъпков Гаранция: 24 месеца..
219лв.
Производител: Benro Модел: HD2A
Трипозиционна глава за фото камери тип професионален SLR или среден формат. Прецизна работа по всяка една от осите на движение. 3 вградени нивелира. Бързосваляща се плочка с ефективна система за заключване, съвместима с Arca-SwissВисочина: 133 мм Максимална товароносимост: 8 кг Материал: Алуми..
219лв.
Трипозиционна глава Benro HD3A Трипозиционна глава Benro HD3A
Горещо -15 %
Производител: Benro Модел: HD3A
Трипозиционна глава за фото камери тип професионален SLR или среден формат. Прецизна работа по всяка една от осите на движение. 3 вградени нивелира. Бързосваляща се плочка с ефективна система за заключване, съвместима с Arca-Swiss.Максимална товароносимост (кг): 12 Тегло (кг): 0.91..
212лв. 249лв.
Трипозиционна глава с предавки Benro GD3WH Трипозиционна глава с предавки Benro GD3WH
Горещо -15 %
Производител: Benro Модел: GD3WH
Трипозиционна глава за фото камери тип професионален SLR. Прецизна работа по всяка една от осите на движение чрез плавни предавки. Бързо сваляща се плочка с arca-swiss тип ефективна система за заключване. Точков нивелир.Максимална товароносимост (кг): 6 Тегло (кг): 0.74..
297лв. 349лв.
Производител: Benro Модел: B0
Възможност за панорамна фотография. Два винта за прецизна настройка на шарнира.Чрез единия от винтовете е за регулиране та триенете върху ябълката, като по този начин дори и при освобождаване, пак е необходима внамеса за промяна на положението. По този начин се предотвратява "увисването" на ябълката..
189лв.
Производител: Benro Модел: B1
Главата е Arca-Swiss стандарт, което я прави съвместима с множество аксесоари. В комплекта влиза и плочка! Ябълковидна глава от ново поколение. Изработена от магнезий за по-леко тегло и издръжливост.Възможност за панорамна фотография.Два винта за прецизна настройка на шарнира. Чрез единия от винтове..
219лв.
Ябълковидна глава Benro B2
Горещо -15 %
Производител: Benro Модел: B2
Възможност за панорамна фотография. Два винта за прецизна настройка на шарнира.Чрез единия от винтовете е за регулиране на триенето върху ябълката, като по този начин дори и при освобождаване, пак е необходима намеса за промяна на положението. По този начин се предотвратява "увисването" на ябълката ..
212лв. 249лв.
Показани 1 от 12 | 34 (3 Страници)