Menu
Your Cart

ВИНАГИ С ВАС, ВИНАГИ ПОД РЪКА

Пътешествията винаги са изпълнени с приключения и вълнения, а емоцията да уловиш някой незабравим момент в обектива е незаменима. За тези моменти Benro има точното решение, за да ви осигури стабилност, комфорт и компактност. Леки но здрави, травъл стативите на Benro предлагат множество решения за ситуациите, в които създавате фотографско или видео съдържание.

Запознайте с нашите шампиони лека категория

Леки и компактни, без това да е за сметка на останалите им качества, Slim и Travel Angel са сред най-предпочитаните серии от травел моделите на Benro. Двете мини колекции са бюджетни и могат да предложат голяма гъвкавост и функционалност, което ги прави подходящи за любители и начинаещи фотографи.
SLIM Колекция
Slim са леки стативи в комплект с глави, с тънък профил на рамото, което позволява краката на статива да бъдат по-компактни, когато са сгънати и също така да се позиционират под различни ъгли, независимо един от друг. С товароносимост до 4кг. тези стативи са идеални за безогледални и компактни DSLR фотокамери. Краката са с анодизирани алуминиеви цанги, които изискват само бърз половин оборот, за да се заключат и отключват секциите. Подходящи за както за фото, така и за видео, а гъвкавостта им позволява лекота при работа на различни терени или неравности. Ще ги намерите като модели FSL / TSL карбонови или от алуминий.
Travel Angel колекция
Travel Angel е сред най-подходящите травъл стативи. Компактен, но здрав, с обратно сгъване на краката и съчетаващ магнезиеви отливки с алуминиева или карбонова основа, Travel Angel се представя безкомпромисно когато сте на път. Серията е с гумени цанги за повече ергономичност и устойчивост, а възможността за монопод прави моделите още по-функционални и гъвкави. Travel Angel ползват ябълковидни глави от B серията на Benro с три отделни контроли и Arca swiss стандарт съвместимост. Ще ги намерите като модели FTA.

Травъл стативи

Алуминиев статив Benro iFoto  FIF19AIB0 комплект с глава Алуминиев статив Benro iFoto  FIF19AIB0 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIF19AIB0
Изключително компактен и функционален статив, предназначен за любители на външната фотография, правещи дълги преходи или вътуващи често със самолет. Малките размери позволяват събирането му в раница или куфар, а благодарение на 5-те си секции, статива става максимално висок 147cm! Изработен от авиац..
287.00лв. 319.00лв.
Алуминиев статив Benro iFoto FIF28AIB2 комплект с глава Алуминиев статив Benro iFoto FIF28AIB2 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIF28AIB2
Изключително компактен и функционален статив, предназначен за любители на външната фотография, правещи дълги преходи или вътуващи често със самолет. Малките размери позволяват събирането му в раница или куфар, а благодарение на 4-те си секции, статива става максимално висок 165cm! Изработен от авиац..
323.00лв. 359.00лв.
Алуминиев статив Benro iTrip FIT29AIH1 комплект с глава Алуминиев статив Benro iTrip FIT29AIH1 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIT29AIH1
Trip е нашата базова гама от травъл стативи. Идеално за фотографи които се нуждаят от компактен и лек статив при пътуванията си. Краката са с характерния за травъл стативите дизайн, сгъващи се на 180 градуса, като по този начин се гарантира изключителна компактност в прибрано състояние. Компактностт..
296.00лв. 329.00лв.
Производител: Benro Модел: TSL08AN00
Лек и компактен статив, подходящ за употреба с компактни и безогледални камери. Малките му размери го правят подходящ за използване от туристи, планинари и други обичащи активния отдих фотолюбители. В долната част на централната колона е налична кука за закачане на допълнителна тежест, Гумираните кр..
209.00лв.
Алуминиев травъл статив Benro iTrip FIT19AIH0 комплект с глава Алуминиев травъл статив Benro iTrip FIT19AIH0 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIT19AIH0
iTrip е нашата базова гама от травъл стативи. Идеална за фотографи които се нуждаят от компактен и лек статив при пътуванията си. Краката са с характерния за травъл стативите дизайн, сгъващи се на 180 градуса, като по този начин се гарантира изключителна компактност в прибрано състояние. Компактност..
242.00лв. 269.00лв.
Алуминиев травъл статив Benro Tripster FTR09AB00GBLK с монопод функция, комплект с глава / black Алуминиев травъл статив Benro Tripster FTR09AB00GBLK с монопод функция, комплект с глава / black
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FTR09AB00GBLK
Алуминиевият статив Tripster Travel от Benro се състои от пет секции и централна колона от две секции, чиято обща максимална височина достига до 139 см. Освен това, краката се сгъват в обратна посока до компактните размери от 33см. и стативът става лесно преносим. Изваждащата се централна колона мож..
251.00лв. 279.00лв.
Алуминиев туристически статив Benro FSL09AN00 Slim с монопод функция, комплект с глава Алуминиев туристически статив Benro FSL09AN00 Slim с монопод функция, комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FSL09AN00
Олекотен алуминиев комплект с ябълковидна глава. Изработен със специфичен, по-тънък профил който позволява лесното му носене на рамо или в ръка. Подходящ за безогледални (CSC) камери и DSLR камери от начален клас (например Canon 1200D, Nikon D5400, Nikon D3300 и други с подобни габарити и тегло). Кр..
197.00лв. 219.00лв.
Карбонов статив Benro iFoto FIF19CIB0 Limited Edition комплект с глава Карбонов статив Benro iFoto FIF19CIB0 Limited Edition комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIF19CIB0
Изключително компактен и функционален статив, предназначен за любители на външната фотография, правещи дълги преходи или пътуващи често със самолет. Малките размери позволяват събирането му в раница или куфар, а благодарение на 5-те си секции, статива става максимално висок 146.5cm! Изработен от ави..
494.00лв. 549.00лв.
Производител: Benro Модел: FIF28CIB2
Карбонов iFoto FIF28CIB2 комплект с ябълковидна глава IB2. Изключително компактен и функционален статив, предназначен за любители на външната фотография, правещи дълги преходи или пътуващи често със самолет. Малките размери позволяват събирането му в раница или куфар, а благодарение на 4-те си ..
593.00лв. 659.00лв.
Производител: Benro Модел: TSL08CN00
Лек и компактен статив, подходящ за употреба с компактни и безогледални камери. Малките му размери го правят подходящ за използване от туристи, планинари и други обичащи активния отдих фотолюбители. В долната част на централната колона е налична кука за закачане на допълнителна тежест, Гумираните кр..
299.00лв.
Алуминиев статив Benro BAT One FBAT05AVX20 комплект с глава Алуминиев статив Benro BAT One FBAT05AVX20 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FBAT05AVX20
Серията Benro BAT е с иновативен дизайн, предназначена за травъл фотографи. Краката предлагат независимо позициониране с 5 налични предварително зададени ъгли, им позволява да бъдат поставени в повече позиции, на които са способни традиционните стативи. Краката също така се сгъват на обратно, което ..
431.00лв. 479.00лв.
Производител: Benro Модел: FBAT15AVX20
Серията Benro BAT е с иновативен дизайн, предназначена за травъл фотографи. Краката предлагат независимо позициониране с 5 налични предварително зададени ъгли, им позволява да бъдат поставени в повече позиции, на които са способни традиционните стативи. Краката също така се сгъват на обратно, което ..
467.00лв. 519.00лв.
Показани 1 от 12 | 56 (5 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни