Menu
Your Cart

Доставка

При обработката на всяка поръчка, клиентът получава електронна поща с информация. Всички доставки за поръчки над 50 лева, са безплатни за цялата страна, чрез куриерска фирма СПИДИ АД. За повече информация: https://www.speedy.bg

При доставката, клиентът подписва документ за приемо-предаване на стоката, с който се удостоверява изпълнението й в пълен обем от страна на www.benro.bg

Моля, проверете стоката при получаване! След приемането и от куриера, стоката се смята за одобрена.

Важно!!!

  • Времето за доставка е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от региона на доставка.
  • Проверявайте статуса на вашата поръчка, за да бъдете информирани за състоянието й.
  • Поръчки, получени след 16:00 часа, ще се обработват на следващия работен ден.
  • При поръчка на стоки с избор на метод на плащане „При доставка - наложен платеж“, в стойността на поръчката е включена куриерската услуга за транспорт и комисионната за наложен платеж, с изключение на случаите, в които продукта подлежи на безплатна доставка.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Купувачът има право, в качеството си на потребител по смисъла на ЗЗП, да върне стоката в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване съгласно разпоредбите на закона. Връщане на стоката е възможно, само и единствено, ако е без следи от използване, без никакви нарушения в опаковката и е напълно окомплектована – заедно с принадлежащите и аксесоари. За допълнителна информация относно връщане на стока е необходимо да се свържете с нас на e-mail: office@benro.bg

Важно!!!

Оригиналната опаковка на стоката, както и всички допълнителни опаковки трябва да бъдат запазени, като клиента извършва допълнително опаковане за предпазване на стоката по време на транспортирането й.

  • Всички рискове при обратен транспорт за връщане на стоката, са изцяло за сметка на клиента.
  • Всички разходи по връщането на стоката в т.ч. и транспортните, са изцяло за сметка на клиента.
  • Ако стоката се връща чрез куриер, а не лично и на място, е необходимо клиентът – подател ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да избере условие "приемане след преглед". В случай че не е избрано, имаме право да откажем получаване на пратката и удовлетворяване на рекламационната претенция.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от 7 работни дни.

При надлежно упражнено право на частичен или пълен отказ от сключения договор от разстояние, при извършено плащане, възстановяването на цялата или надплатената сума може да се извърши в рамките на 7 работни дни от датата на връщане на стоката, по един от следните начини:

- чрез избор на заместващи стоки;

- плащане по банков път

ПРЕГЛЕД НА СТОКА И РЕКЛАМАЦИЯ

Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на получаването ѝ и в случай, че констатира явни недостатъци или липсата на някой от аксесоарите от окомплектовката, трябва незабавно да информира служителя, извършващ доставката. Ако не направи това, стоката се смята за одобрена, като клиентът губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци или липсват аксесоарите от окомплектовката. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни