Menu
Your Cart

Benro

Многофункционална плочка Benro MPB10
Ново Горещо
Производител: Benro Модел: MPB10
Многофункционална плочка с дължина 167 мм. Може да се ползва като елемент за изграждане на панорамна глава или като макрошейна. Arca Swiss стандарт (38 мм)..
131лв.
Производител: Benro Модел: MPB20
Многофункционална плочка с дължина 196 мм. Може да се ползва като елемент за изграждане на панорамна глава или като макрошейна. Arca Swiss стандарт (38 мм)Размер: 200х38мм..
117лв.
Производител: Benro Модел: BR205
Benro Polaris Astro Module e допълнителен аксесоар, който позволява на потребителите на електро-механичната глава Polaris Timelapse да надградят изживяването си и да активират проследяването на звезди като функция (Star tracker). Модулът Astro е съвместим с Arca стил плочките на Polaris и на свой р..
550лв.
Производител: Benro Модел: 426013
L-образна скоба, съвместима с Arca Swiss стандарт. Може да се ползва като L-плочка или като елемент за изграждане на панорамна глава. Размер: 150x38X150 мм..
152лв.
Производител: Benro Модел: 426014
L-образна скоба, съвместима с Arca Swiss стандарт. Може да се ползва като L-плочка или като елемент за изграждане на панорамна глава. Размер: 180x38X180 мм..
172лв.
Производител: Benro Модел: BL75S
Benro BL75 адаптер позволява да използвате глави с плоска основа и стандартно закрепване - резба 3/8" с видео стативи със 75 мм чашка...
129лв.
Производител: Benro Модел: GSAMC
Двоен адаптер с резба 3/8". Той ви позволява да свържете единия край към GoCoupler 0° и към статив или монопод от другия. Идеален за стабилизиране на плъзгач или тежки работни станции...
39лв.
Производител: Benro Модел: GSC100
GoCoupler 0° ви позволява да прикрепите ябълковидна глава и/или други аксесоари от колекцията SystemGo към централната колона. Подходящо в ситуации за снимки с няколко камери или за превръщане на вашия статив SystemGo в мобилна работна станция. GSC100 е съвместим с всеки статив SystemGo от серия 1...
64лв.
Производител: Benro Модел: GSC190
GoCoupler 90° ви позволява да прикачите допълнителен GoRail колона в края на централната колона на SystemGo. Така може да регулирате GoRail по височина и можете да монтирате допълнително ябълковидна глава и/или други аксесоари на SystemGo в горната част на GoRail. Подходящо за снимки с няколко камер..
69лв.
Производител: Benro Модел: GSC200
GoCoupler 0° ви позволява да прикрепите ябълковидна глава и/или други аксесоари от колекцията SystemGo към централната колона. Подходящо в ситуации за снимки с няколко камери или за превръщане на вашия статив SystemGo в мобилна работна станция. GSC200 е съвместим с всеки статив SystemGo от серият..
69лв.
Производител: Benro Модел: GSC290
GoCoupler 90° ви позволява да прикачите допълнителен GoRail колона в края на централната колона на SystemGo.Така може да регулирате GoRail по височина и можете да монтирате допълнително абълковидна глава и/или други аксесоари на SystemGo в горната част на GoRail. Подходящо за снимки с няколко камер..
79лв.
Производител: Benro Модел: A38FD
Възползвайте се от предимствата на монопод със стабилността на статив, като използвате алуминиевия монопод Benro A38FD с 4-секции и заключваща се основа. Може да издържи до 18 кг. и да се удължи до 155 см, A38FD е универсален монопод за камера благодарение на основата си, която осигурява три твърди ..
199лв.
Показани 1 от 12 | 273 (23 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни