Menu
Your Cart

SystemGO-Plus

Mодулна система със статив с централна колона, която се върти на 180 °, със стандартно или обратно сгъваеми крака. Благодарение на специалната платформа и допълнителните адаптери лесно може да поставите вашия лаптоп, други аксесоари и техника, превръщайки вашия статив в мобилна работна станция. Създайте перфектната система за работа, независимо дали сте на път или в студиото.

РЕШЕНИЯ ЗА СТРОИТЕЛНИЯ БИЗНЕС

Серия Go Plus предлага решения и за строителния бизнес, като вадещата се хоризонтална колона позволява да се монтират различни измервателни уреди и да се изнесат извън обекта.
> (виж видеото).

Гъвкава работна станция с GO Platform

Пригответе се да превърнете всеки статив в мобилна работна станция със системата GoPlatform. Лесно прикрепяте вашия лаптоп или проектор към тази здрава платформа, която се монтира към статива чрез Arca Swiss, Three-Eighth-Sixteen, Quarter-Twenty, или Five-Eighths.

Go Plus

Производител: Benro Модел: GSC100
GoCoupler 0° ви позволява да прикрепите ябълковидна глава и/или други аксесоари от колекцията SystemGo към централната колона. Подходящо в ситуации за снимки с няколко камери или за превръщане на вашия статив SystemGo в мобилна работна станция. GSC100 е съвместим с всеки статив SystemGo от серия 1...
64.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC190
GoCoupler 90° ви позволява да прикачите допълнителен GoRail колона в края на централната колона на SystemGo. Така може да регулирате GoRail по височина и можете да монтирате допълнително ябълковидна глава и/или други аксесоари на SystemGo в горната част на GoRail. Подходящо за снимки с няколко камер..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC200
GoCoupler 0° ви позволява да прикрепите ябълковидна глава и/или други аксесоари от колекцията SystemGo към централната колона. Подходящо в ситуации за снимки с няколко камери или за превръщане на вашия статив SystemGo в мобилна работна станция. GSC200 е съвместим с всеки статив SystemGo от серият..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC290
GoCoupler 90° ви позволява да прикачите допълнителен GoRail колона в края на централната колона на SystemGo.Така може да регулирате GoRail по височина и можете да монтирате допълнително абълковидна глава и/или други аксесоари на SystemGo в горната част на GoRail. Подходящо за снимки с няколко камер..
79.00лв.
Производител: Benro Модел: FGP18A
FGP18A е по-малкият модел от сгъващите се стативи на серията Go Plus. Практичен и функционален статив с обръщащи се на 180 градуса крака, правещи го изключително компактен в сгънато състояние. Налична е конзола, позволяваща централната колона да се изтегля навън и да се ползва под различни ъгли. Еди..
329.00лв.
Производител: Benro Модел: FGP28A
FGP28A е по-големият модел от сгъващите се стативи на серията Go Plus. Солиден и функционален статив с обръщащи се на 180 градуса крака, правещи го изключително компактен в сгънато състояние. Налична е конзола, позволяваща централната колона да се изтегля навън и да се ползва под различни ъгли. Един..
409.00лв.
Производител: Benro Модел: FGP28C
FGP28A е по-големият модел от сгъващите се стативи на серията Go Plus. Солиден и функционален статив с обръщащи се на 180 градуса крака, правещи го изключително компактен в сгънато състояние. Налична е конзола, позволяваща централната колона да се изтегля навън и да се ползва под различни ъгли. Един..
829.00лв.
Производител: Benro Модел: GSR250
GoRail добавя гъвкавост към вашия статив SystemGo, когато се комбинира със съответния GoCoupler. GSR250 е съвместим с GSC290 GoCoupler. Вадещата се хоризонтална колона дава възможност за монтиране на различни аксесоари като: фотоглави, Системата GoPlatform за лаптоп или проектор, или измервателни ур..
49.00лв.
Производител: Benro Модел: GSR270
GoRail добавя гъвкавост към вашия статив SystemGo, когато се комбинира със съответния GoCoupler. GSR270 е съвместим с GSC290 GoCoupler. Вадещата се хоризонтална колона дава възможност за монтиране на различни аксесоари като: фотоглави, Системата GoPlatform за лаптоп или проектор, или измервателни ур..
59.00лв.
Производител: Benro Модел: GSPP
Платформа за поставяне на лаптоп или проектор. Съвместима със стативи от серията Go Plus. Може да се монтира директно на Arca-Swiss съвместима глава, на 16mm накрайник(5/8 инча) и чрез 3/8 инчова резба. Вижте видеото за да придобиете по-добра представа за функционалността на платформата...
239.00лв.
Производител: Benro Модел: GSR140
Тази хоризонтална колона добавя гъвкавост към вашия статив от серията SystemGo. GSR140 е съвместима с GSC190 GoCoupler. Вадещата се хоризонтална колона дава възможност за монтиране на различни аксесоари като: фотоглави, Системата GoPlatform за лаптоп или проектор, или измервателни уреди и други, по..
44.00лв.
Производител: Benro Модел: GSR160
Тази хоризонтална колона добавя гъвкавост към вашия статив от серията SystemGo. GSR160 е съвместима с GSC190 GoCoupler. Вадещата се хоризонтална колона дава възможност за монтиране на различни аксесоари като: фотоглави, Системата GoPlatform за лаптоп или проектор, или измервателни уреди и други, по..
54.00лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни