Menu
Your Cart

СТАБИЛНОСТ ОТ ЕДНА РЪКА ЗА РАБОТА В ДВИЖЕНИЕ

Супер бърз, стабилен и интуитивен монопод за професионалисти в движение, които винаги се гордеят със снимките си. Карбоновата основа в комбинация с цанги за пристягане на долните секции и флип механизъм в горната секция, осигуряват стабилност и бързо регулиране на височината в движение. SupaDupa от Benro е универсален помощник за всеки фотограф, подходящ за пътуване, спорт и фотография във всички жанрове

SupaDupa

Производител: Benro Модел: MSD36C
MSD36C е най-компактният от серията SupaDupa, entry level модел, подходящ за пътуване, спорт и фотография във всички жанрове. С максимална височина 165 см., този лек монопод тежи само 0.500 кг. и се сгъва до 43см., достатъчно малък, за да се побере в раница или голяма чанта за камера. Шестте секции ..
242.00лв.
Производител: Benro Модел: MSD46C
MSD46C SupaDupa е универсален помощник за всеки фотограф, подходящ за пътуване, спорт и фотография във всички жанрове. С максимална височина 183 см., този лек монопод тежи само 0.590 кг. и се сгъва до 50см., достатъчно компактен, за да се побере в раница или голяма чанта за камера. Шестте секции на ..
289.00лв.
Производител: Benro Модел: MSDPL46C
MSDPL46C SupaDupa има всички предимства на модел MSD46C, но предлага и още екстри. Моделът е подходящ за пътуване, спорт и фотография във всички жанрове. С максимална височина 158 см., този лек монопод тежи само 0.90 кг. и се сгъва до 48.5 см., достатъчно компактен, за да се побере в раница или голя..
419.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни