Menu
Your Cart

ГЪВКАВИ – АДАПТИВНИ – УНИВЕРСАЛНИ

Не е нужно да бъдеш НАЙ, достатъчно е да си смарт. Представяме ви новата Arca Smart серия плочки на Benro, многофункционални и иновативни, с бързо освобождаване готови да ви служат, независимо дали снимате с камера или смартфон. Със своята концепция Arca Smart плочите са съвместими с повечето фото глави Arca-Swiss стандарт, 3 позиционни глави и гимбъли. А някои от моделите предлагат дори повече, вкл. съвместимост и с други стандарти, за да ви пестят време и средства.

Arca Smart

Производител: Benro Модел: ACSMSA
Когато търсите по-голяма гъвкавост и стабилност за вашия смартфон, Benro ArcaSmart SideArm е това от което имате нужда. Benro ArcaSmart SideArm е аксесоар 2 в 1 – плоча за камера Arca swiss стандарт с изнесено подвижно рамо за смартфон. Това прави възможно да ползвате аксесоара, за да държи смартфон..
109.00лв.
Производител: Benro Модел: ACSMKS
ArcaSmart Kickstand на Benro е специално проектирана многофункционална стойка за смартфони, идеална за фотография, видео, или просто когато искате да имате опора. ArcaSmart Kickstand може лесно да се монтира на статив или монопод, а дизайнът на аксесоара позволява да бъде поставен свободно върху рав..
139.00лв.
Мултифункционална QR плочка Benro Arkasmart360 Dual Мултифункционална QR плочка Benro Arkasmart360 Dual
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: ACSM360D
ArcaSmart 360 Dual Plate на Benro е иновативна плочка с бързо освобождаване и поставяне на камери, която разполага с многоъгълна функционалност и уникално проектиран държач за телефон, с помощта на който да регулирате камерата или телефона си в различни позиции, за да получите идеален кадър. Съвмест..
206.00лв. 229.00лв.
Производител: Benro Модел: ARCASMART70
70-милиметровата Arca-Swiss Plate от Benro е плочка за камера и адаптор за смартфон, проектирани в едно устройство. Устройството разполага с плоча за камера в стил Arca-Swiss, съвместима с повечето ябълковидни глави от тип Arca-Swiss, а включеният адаптер ви позволява да монтирате смартфон към плочк..
99.00лв.
Производител: Benro Модел: ARCASMART360
ArcaSmart 360 е въртяща се плоча, която пасва на два типа глави: стил Arca-Swiss и Manfrotto RC2, като осигурява лесно преминаване между тях. Плочата има две страни: 45-градусова страна за стил Arca-Swiss и 25-градусова страна за стил Manfrotto RC2. Просто завъртете плочата, за да изберете от коя с..
79.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни