Menu
Your Cart

ГЪВКАВИ – АДАПТИВНИ – УНИВЕРСАЛНИ

Не е нужно да бъдеш НАЙ, достатъчно е да си смарт. Представяме ви новата Arca Smart серия плочки на Benro, многофункционални и иновативни, с бързо освобождаване готови да ви служат, независимо дали снимате с камера или смартфон. Със своята концепция Arca Smart плочите са съвместими с повечето фото глави Arca-Swiss стандарт, 3 позиционни глави и гимбъли. А някои от моделите предлагат дори повече, вкл. съвместимост и с други стандарти, за да ви пестят време и средства.

Arca Smart

Производител: Benro Модел: ACSMSA
Когато търсите по-голяма гъвкавост и стабилност за вашия смартфон, Benro ArcaSmart SideArm е това от което имате нужда. Benro ArcaSmart SideArm е аксесоар 2 в 1 – плоча за камера Arca swiss стандарт с изнесено подвижно рамо за смартфон. Това прави възможно да ползвате аксесоара, за да държи смартфон..
109.00лв.
Алуминиева стойка за смартфон Arcasmart Kickstnad Алуминиева стойка за смартфон Arcasmart Kickstnad
Ново Горещо
Производител: Benro Модел: ACSMKS
ArcaSmart Kickstand на Benro е специално проектирана многофункционална стойка за смартфони, идеална за фотография, видео, или просто когато искате да имате опора. ArcaSmart Kickstand може лесно да се монтира на статив или монопод, а дизайнът на аксесоара позволява да бъде поставен свободно върху рав..
139.00лв.
Производител: Benro Модел: ACSM360D
ArcaSmart 360 Dual Plate на Benro е иновативна плочка с бързо освобождаване и поставяне на камери, която разполага с многоъгълна функционалност и уникално проектиран държач за телефон, с помощта на който да регулирате камерата или телефона си в различни позиции, за да получите идеален кадър. Съвмест..
229.00лв.
Производител: Benro Модел: ARCASMART70
70-милиметровата Arca-Swiss Plate от Benro е плочка за камера и адаптор за смартфон, проектирани в едно устройство. Устройството разполага с плоча за камера в стил Arca-Swiss, съвместима с повечето ябълковидни глави от тип Arca-Swiss, а включеният адаптер ви позволява да монтирате смартфон към плочк..
99.00лв.
Производител: Benro Модел: ARCASMART360
ArcaSmart 360 е въртяща се плоча, която пасва на два типа глави: стил Arca-Swiss и Manfrotto RC2, като осигурява лесно преминаване между тях. Плочата има две страни: 45-градусова страна за стил Arca-Swiss и 25-градусова страна за стил Manfrotto RC2. Просто завъртете плочата, за да изберете от коя с..
79.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни