Menu
Your Cart

Mach 3

Нашата високо - усъвършенствана гама от фото стативи, която съчетава класически дизайн с модерни материали. Лесните за управление цанги и магнезиеви отливки правят Mach3 идеален за фотосесии на закрито или на открито.

MACH 3 ФОТОСТАТИВИ

Benro Mach3 е най - модерната ни гама фотостативи, чиито дизайн е съвременен, осигурява висока производителност и сигурност при работа, дори и в по-сурови условия, докато е помислено и за комфорта на фотографа.

Mach3

Производител: Benro Модел: TMA28AHD2
Здрав статив от среден клас предназначен за DSLR камери от среден и полу професионален клас. Комплектован с трипозиционна глава тип HD2 редлагаща прецизна работа, както и опцията за панорамно снимане. Централна колона с възможност да се обръща и по този начин да се снима от нисък ракурс. Изключит..
449.10лв. 499.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA27A
TMA27A е част от най-новото поколение стативи на Benro - серията Mach 3! Изработен от алуминий и магнезий, статива включва много опции като крак който се развива и може да се използва като монопод(след завиване и на централната колона монопода става висок около 180cm), допълнителна къса колона за сн..
299.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA28A
TMA28A е част от най-новото поколение стативи на Benro - серията Mach 3! Изработен от алуминий и магнезий, статива включва много опции като крак който се развива и може да се използва като монопод(след завиване и на централната колона монопода става висок около 180cm), допълнителна къса колона за сн..
339.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA37AL
TMA37AL е статив от 3-та серия от новото поколение стативи на Benro - серията Mach 3! Изработен от алуминий, статива е изключително здрав и устойчив към усуквания и вибрации. Звездата(държаща трите крака) е изработена от магнезий и спомага за запазване на ниското тегло на статива. Изключително лек ..
419.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA47AL
TMA47AL е флагмана от новото поколение стативи на Benro - серията Mach 3! Изработен от алуминий, статива е изключително здрав и устойчив към усуквания и вибрации. Звездата(държаща трите крака) е изработена от магнезий и спомага за запазване на ниското тегло на статива. Изключително лек за размерите..
449.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA47AXL
TMA47AXL е флагмана от новото поколение стативи на Benro - серията Mach 3! Изработен от алуминий, статива е изключително здрав и устойчив към усуквания и вибрации. Звездата(държаща трите крака) е изработена от магнезий и спомага за запазване на ниското тегло на статива. Изключително лек за размерит..
489.00лв.
Производител: Benro Модел: MMA28C
Лек карбонов монопод с променящ се ъгъл на крака. Издържа професионална SLR или среден формат камера. Като част от топ линията на Benro - Mach3, карбоновияг материал е 9-слоен, като добавената 9-та нишка минава по диагонал като по този начин увеличана якостта на материала и редуцира пораждането на м..
239.00лв.
Производител: Benro Модел: MMA38C
Лек карбонов монопод с променящ се ъгъл на крака. Издържа професионална SLR или среден формат камера. Като част от топ линията на Benro - Mach3, карбоновияг материал е 9-слоен, като добавената 9-та нишка минава по диагонал като по този начин увеличава якостта на материала и редуцира пораждането на м..
279.00лв.
Производител: Benro Модел: MMA49C
Лек карбонов монопод с променящ се ъгъл на крака. Издържа професионална SLR или среден формат камера. Като част от топ линията на Benro - Mach3, карбоновияг материал е 9-слоен, като добавената 9-та нишка минава по диагонал като по този начин увеличава якостта на материала и редуцира пораждането на м..
329.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA27C
TMA27C е част от най-новото поколение стативи на Benro - серията Mach 3! Изработен от карбон(от най-новата 9 слойна карбонова сплав на Benro с повишена устойчивост към усукване и вибрации, както и увеличена якостта) и магнезий, статива включва много опции като крак който се развива и може да се изпо..
649.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA28C
TMA28C е част от новото поколение стативи на Benro - серията Mach 3! Изработен от последното поколение карбонова сплав на Benro с 9 слоя, което увеличава устойчивостта към усуквания, увеличава якостта и редуцира вибрациите. Звездата(държаща трите крака) е изработена от магнезий и спомага за запазва..
729.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA37C
Като част от най -модерната ни гама фотостативи, Mach3 TMA37C съчетава класически дизайн с модерни материали. Изградени от 9 слоя въглеродни влакна, с повишена устойчивост към усукване и вибрации, краката подобряват максимално съотношението здравина - тегло на целия статив. Здравите цанги за фиксира..
819.00лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни