Menu
Your Cart
СФЕРИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Въпреки че е марка насочена основно към потребителите на фотографска техника, в асортимента на Benro могат да се намерят решения и за други сфери на дейност, където е необходима стабилност и опора, но също така и гъвкавост.
Спортна оптика / Наблюдение
Наблюденията на дивата природа с добра спортна оптика могат да доставят също толкова удоволствие, колкото и заснемането ѝ. И в двата случая често пъти се налага да имаме стабилност. В такива случаи може да ползвате статива си като опора за вашата зрителна тръба, а в допълнение с алуминиевата поставка Bino H200 може да прикрепите и различни модели бинокли. Bino H200 е изключително компактен и е съвместим с широката гама стативи, моноподи и настолни стативи на Benro, което ви дава свобода в различни ситуации. Повечето модели зрителни тръби имат стандартен отвор с резба в основата на крачето си, така че позволяват съвместимост с гамата на Benro, като основа Mammoth или монопод от колекция SupaDupa.
Виж Bino H200 Виж Mammoth Виж SupaDupa
Спортна стрелба
Дали сте любител или професионалист, спортната стрелба/ ловът са сфера на дейност, в които ще срещнете употреба на стативи, или както са по-често срещани в тази област – стойки. Необходими са за осигуряване на опора, в случаи, когато се налага по-продължително застояване в поза лег и стоеж, или ако оборудването ви е по-тежко. Широката гама на Benro предлага избор на гъвкави решения, чрез които ще си осигурите адаптиране към различни терени, разнообразие от товароносимост, лесна и бърза смяна на височината. А в случаи в които имате нужда от стабилност за много ниска гледна точка нашите модели Hi Hat са един добър избор.
Виж колекция Tortoise Виж Колекция Hi-Hat
СТРОИТЕЛСТВО
Строителството, архитектурата и геодезия са още една сфера, в която стативите на Benro могат да намерят своето приложение. В тези области стативите най-често се ползват за монтиране на различни измервателни уреди. Benro Серия Go Plus обаче се отличава със своята гъвкавост. Предимство на Go Plus е вадещата се хоризонтална колона, която позволява колоната да бъде изнесена извън обекта, например извън парапета на прозорци или тераса, което е особено полезно при работа на по-високи етажи.
Виж колекция Go-Plus

Benro - бизнес приложения


Go Plus в действие

Ето как може на практика да използвате серия Go Plus при измервателни дейности в строителния бизнес. Модел на статива Benro FGP 18 AB1.

ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ

Пригответе се да превърнете всеки статив в мобилна работна станция със системата GoPlatform. Лесно прикрепяте вашия лаптоп или проектор към тази здрава платформа, която се монтира към статива чрез Arca Swiss, Three-Eighth-Sixteen, Quarter-Twenty, или Five-Eighths.
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни