Menu
Your Cart

Студио & Food фотография

Производител: Benro Модел: GSC100
GoCoupler 0° ви позволява да прикрепите ябълковидна глава и/или други аксесоари от колекцията SystemGo към централната колона. Подходящо в ситуации за снимки с няколко камери или за превръщане на вашия статив SystemGo в мобилна работна станция. GSC100 е съвместим с всеки статив SystemGo от серия 1...
64.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC190
GoCoupler 90° ви позволява да прикачите допълнителен GoRail колона в края на централната колона на SystemGo. Така може да регулирате GoRail по височина и можете да монтирате допълнително ябълковидна глава и/или други аксесоари на SystemGo в горната част на GoRail. Подходящо за снимки с няколко камер..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC200
GoCoupler 0° ви позволява да прикрепите ябълковидна глава и/или други аксесоари от колекцията SystemGo към централната колона. Подходящо в ситуации за снимки с няколко камери или за превръщане на вашия статив SystemGo в мобилна работна станция. GSC200 е съвместим с всеки статив SystemGo от серият..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: GSC290
GoCoupler 90° ви позволява да прикачите допълнителен GoRail колона в края на централната колона на SystemGo.Така може да регулирате GoRail по височина и можете да монтирате допълнително абълковидна глава и/или други аксесоари на SystemGo в горната част на GoRail. Подходящо за снимки с няколко камер..
79.00лв.
Производител: Benro Модел: FGP28A
FGP28A е по-големият модел от сгъващите се стативи на серията Go Plus. Солиден и функционален статив с обръщащи се на 180 градуса крака, правещи го изключително компактен в сгънато състояние. Налична е конзола, позволяваща централната колона да се изтегля навън и да се ползва под различни ъгли. Един..
409.00лв.
Производител: Benro Модел: GSR250
GoRail добавя гъвкавост към вашия статив SystemGo, когато се комбинира със съответния GoCoupler. GSR250 е съвместим с GSC290 GoCoupler. Вадещата се хоризонтална колона дава възможност за монтиране на различни аксесоари като: фотоглави, Системата GoPlatform за лаптоп или проектор, или измервателни ур..
49.00лв.
Производител: Benro Модел: GSPP
Платформа за поставяне на лаптоп или проектор. Съвместима със стативи от серията Go Plus. Може да се монтира директно на Arca-Swiss съвместима глава, на 16mm накрайник(5/8 инча) и чрез 3/8 инчова резба. Вижте видеото за да придобиете по-добра представа за функционалността на платформата...
239.00лв.
Трипозиционна глава Benro HD3A Трипозиционна глава Benro HD3A
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: HD3A
Трипозиционна глава подходяща за работа както с DSLR-и, така и с безогледални фото камери. Прецизна работа по всяка една от осите на движение. 3 вградени нивелира. Бързосваляща се плочка с ефективна система за заключване, съвместима с Arca-Swiss.Максимална товароносимост (кг): 12Плочка: PU70 Те..
266.40лв. 296.00лв.
Трипозиционна глава с предавки Benro GD3WH Трипозиционна глава с предавки Benro GD3WH
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: GD3WH
Трипозиционна глава подходяща за работа както с DSLR-и, така и с безогледални фото камери. Прецизна работа по всяка една от осите на движение чрез плавни предавки. Бързо сваляща се плочка с arca-swiss тип ефективна система за заключване. Точков нивелир.Максимална товароносимост (кг): 6Плочка: PU..
449.10лв. 499.00лв.
Производител: Benro Модел: GSR140
Тази хоризонтална колона добавя гъвкавост към вашия статив от серията SystemGo. GSR140 е съвместима с GSC190 GoCoupler. Вадещата се хоризонтална колона дава възможност за монтиране на различни аксесоари като: фотоглави, Системата GoPlatform за лаптоп или проектор, или измервателни уреди и други, по..
44.00лв.
Производител: Benro Модел: GSR160
Тази хоризонтална колона добавя гъвкавост към вашия статив от серията SystemGo. GSR160 е съвместима с GSC190 GoCoupler. Вадещата се хоризонтална колона дава възможност за монтиране на различни аксесоари като: фотоглави, Системата GoPlatform за лаптоп или проектор, или измервателни уреди и други, по..
54.00лв.
Алуминиева основа Benro FGP18AB1 Go Plus Travel с хоризонтална колона комплект с глава Алуминиева основа Benro FGP18AB1 Go Plus Travel с хоризонтална колона комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FGP18AB1
FGP18A е по-малкият модел от сгъващите се стативи на серията Go Plus в комплект с ябълковидна глава B1. Практичен и функционален статив с обръщащи се на 180 градуса крака, правещи го изключително компактен в сгънато състояние. Налична е конзола, позволяваща централната колона да се изтегля навън и д..
503.00лв. 559.00лв.
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни