Menu
Your Cart
Hi-Hat колекция
Забележително ниска гледна точка с лекота

HI-HAT

Hi-Hat е универсален статив за видео продукции, който ви позволява с лекота да работите от много ниска гледна точка, а същевременно е компактен и преносим.
Позволява работа на различни терени: поставен ниско до земята на открито, на стълби с позиционирани под различен ъгъл крака, или закрепен за дървена дъска.

Hi-Hat 75 mm и 10mm

Стативите Benro Hi-Hat наистина са с широко приложение, тъй като са проектирани да бъдат гъвкави и приспособими към нуждите на вашия работен процес. Едно голямо предимство на Hi-Hat е, че са с голяма товароносимост, без това да пречи на тяхната мобилност позволявайки безкрайни творчески възможности.
ПРЕДИМСТВА
Подходящи за път
Hi-Hat се предлагат с чанта за пренасяне и съхранение, и са достатъчно малки, за да се поберат във всеки размер ръчен багаж.
ПРЕДИМСТВА
Възможност за монтиране на аксесоари
Стативите имат три отвора, на 3/8-16 резба всяка, от външната страна на кугела, които са удобни за монтиране на различни аксесоари като монитори, рамена и др. Достатъчно е просто да свалите металния винт, който предпазва отвора, посредством един от шестограмите в комплекта.
ПРЕДИМСТВА
Възможност за фиксиране
Гумените крачета имат специални отвори в основата, които могат да се ползват за закрепване към дървена основа като епъл бокс. В същото време малките крачета позволяват работа в тесни пространства и малки повърхности.
ПРЕДИМСТВА
Множество различни позиции на краката
Възможността да позиционирате под различен ъгъл всеки от краката ви позволява да адаптирате статива към различни неравни терени или стълби.
ПРЕДИМСТВА
Снимате от много ниска гледна точка
Hi-Hat предлагат 3/8" нископрофилен адаптер (кугел – закупува се отделно от основата), който дава възможност да позиционирате статива почти до земята, осигурявайки много ниска гледна точка.
ПРЕДИМСТВА
Стандартни размери гнезда за кугел
Hi-Hat се предлагат в два размера: С гнезда за кугел 100мм и 75мм, предназначени за съответните (100мм и 75мм) нископрофилни адаптери за видео глава, включващи 3/8-16 отвори за аксесоари, и подходящи за снимки ниско над нивото на земята.
ПРЕДИМСТВА
Телескопични крака
Краката на Hi-Hat са двусекционни, телескопични, и могат да се регулират индивидуално и независимо посредством цанги. Всеки крак разполага с допълнителни големи гумени накрайници (лапи) и шпайкове, които улесняват работата на различни терени.

Hi-Hat

Производител: Benro Модел: BL100S
Benro BL100S адаптер позволява да използвате глави с плоска основа и стандартно закрепване - резба 3/8" с видео стативи със 100 мм чашка. Позволява снимане от много ниска гледна точка. Съвместим е с видео статив Hi-Hat HH75AV, както и с други видео стативи с гнездо за кугел 100мм...
165.00лв.
Производител: Benro Модел: BL75S
Benro BL75S адаптер позволява да използвате глави с плоска основа и стандартно закрепване - резба 3/8" с видео стативи със 75 мм чашка. Позволява снимане от много ниска гледна точка. Съвместим е с видео статив Hi-Hat HH75AV, както и с други видео стативи с гнездо за кугел 75мм...
129.00лв.
Производител: Benro Модел: HH100AV
Hi hat мини статив за видеоглави с 75mm полусфера. Насочен към професионална употреба, статива е изработен от висококачествени материали и предлага висока надеждност и стабилност. Трите крачета могат да се регулират под различен ъгъл и са с две секции. Цангово заключване на секциите. Стативите имат ..
669.00лв.
Производител: Benro Модел: HH75AV
Hi hat мини статив за видеоглави с 75mm полусфера. Насочен към професионална употреба, статива е изработен от висококачествени материали и предлага висока надеждност и стабилност. Трите крачета могат да се регулират под различен ъгъл и са с две секции. Цангово заключване на секциите. Стативите имат..
529.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни