Menu
Your Cart

Глави

Производител: Benro Модел: S2PRO
Benro S2Pro e създаденa както за малки камери, така и за смартфони. Главата е с товароносимост 2,5кг и дава възможност за плавно управление, като ви позволява да я монтирате поотделно на слайдери, jib стативи или моноподи. Други функции включват: заключване и фиксиране на панорамно и тилт движение, ..
215.00лв.
Производител: Benro Модел: S4PRO
Въпреки малкият си размер Benro S4 PRO е универсална видео глава с товароносимост до 4кг и двустъпкова система за противотежест. Подходяща за използване с малки и средни по размер видеокамери, както и с наблюдателни тръби. Наличието на 65 мм плоска основа с резба 3/8"-16, ви позволява да монтирате ..
319.00лв.
Производител: Benro Модел: S8PRO
Главата S8 PRO е солидна видео глава с възможности за контрол върху вертикалното и хоризонталното движение, както и задаване на противотежест спрямо теглото на вашата камера. Плочката е с механизъм за бързо освобождаване. Вграден нивелир със вграден светодиод, който позволява дискретна и удобна раб..
589.00лв.
Модел: BV3H
Benro BV3H е базов клас видео глава с флуидно движение и товароносимост до 6кг. Подходяща е за работа както с компактни камери, така и смартфони, благодарение на вградения за целта държач за телефони при плочката. Главата е с лесно, независимо и плавно управление на съпротивлението при панорама и ве..
139.00лв.
Производител: Benro Модел: S6PRO
Главата S6 PRO е солидна видео глава с възможности за контрол върху вертикалното и хоризонталното движение, както и задаване на противотежест спрямо теглото на вашата камера. Плочката е с механизъм за бързо освобождаване. Вграден нивелир със вграден светодиод, който позволява дискретна и удоб..
529.00лв.
Производител: Benro Модел: WH15
WH15 Wildlife Head на Benro е иновативна флуидна фото глава за статив, която може да се ползва и за видео, снабдена с 8 стъпков контрол на противотежестта и товароносимост 15кг. Подходяща за ползване на дългофокусна или спортна оптика, главата е с възможност за регулиране съпротивлението на pan / ti..
1,389.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни