Menu
Your Cart

Моноподи

Производител: Benro Модел: A38FD
Възползвайте се от предимствата на монопод със стабилността на статив, като използвате алуминиевия монопод Benro A38FD с 4-секции и заключваща се основа. Може да издържи до 18 кг. и да се удължи до 155 см, A38FD е универсален монопод за камера благодарение на основата си, която осигурява три твърди ..
199.00лв.
Производител: Benro Модел: A38FDS2PRO
Възползвайте се от предимствата на монопод със стабилността на статив, като използвате алуминиевия монопод Benro A38FD с 4-секции и заключваща се основа. Може да издържи до 18 кг. и да се удължи до 155 см, A38FD е универсален монопод за камера благодарение на основата си, която осигурява три твърди ..
389.00лв.
Производител: Benro Модел: A48FD
Този лек видео монопод с флип заключване е идеален за малки камери. A48FD Video Monopod разполага с 3-крака заключваща се основа със сферична връзка за плавни и стабилни удари, както и обратно сгъваеми крака за компактно пътуване.Максимална височина (см): 164 Минимална височина (см): 56 Дължин..
229.00лв.
Производител: Benro Модел: A48FDS4
Алуминиев видео монопод Benro A48FBS4. Солиден и удобен за ползване. Окомплектован с видео глава Benro S4. 3 вградени подпорни крачета, осигуряващи по-голяма стабилност при снимане и прибиращи се към основата за по-голямо удобство при пренос. Вграден нивелир. Главата има възможност за панорамиране б..
399.00лв.
Производител: Benro Модел: A48FDS4PRO
Benro A48FDS4PRO е удобен 4 секционен травъл видео монопод, с товароносимост до 4 кг. Идеален е за безогледални и HDSLR камери. Разполага с крачета в основата на колоната, осигуряващи по-голяма стабилност при снимане и с възможност за сваляне или прибиране, за по-голямо удобство при транспортиране. ..
489.00лв.
Производител: Benro Модел: A48FDS6PRO
Benro A48FDS6PRO е удобен 4 секционен травъл видео монопод, с товароносимост до 6 кг. Идеален е за безогледални и HDSLR камери. Разполага с подпорни крачета, осигуряващи по-голяма стабилност при снимане и прибиращи се към основата за по-голямо удобство при транспортиране. Идеална за малки видеокам..
575.00лв. 639.00лв.
Производител: Benro Модел: A48TDS4
Алуминиев видео монопод Benro A48TDS4. Солиден и удобен за ползване. Окомплектован с видео глава Benro S4. 3 вградени подпорни крачета, осигуряващи по-голяма стабилност при снимане и прибиращи се към основата за по-голямо удобство при пренос. Вграден нивелир. Главата има възможност за панорамиране б..
399.00лв.
Производител: Benro Модел: A48TDS6
Алуминиев видео монопод Benro A48TDS6. Солиден и удобен за ползване. Окомплектован с видео глава Benro S6. 3 вградени подпорни крачета, осигуряващи по-голяма стабилност при снимане и прибиращи се към основата за по-голямо удобство при пренос. Вграден нивелир. Главата има възможност за панорамиране б..
439.00лв.
Производител: Benro Модел: MCT28AFS2PRO
Benro Connect MCT28AFS2PRO е видео монопод с допълнителни крачета, които освен стабилност ви позволяват лесно да ги ползвате като мини статив или hi-hat, за много ниска гледна точка. Готов за снимане с ненадмината гъвкавост, този монопод е компактен, преносим и многофункционален инструмент за работа..
529.00лв.
Производител: Benro Модел: MAD49C
Карбонов монопод от серията Adventure! Издържа професионална SLR или среден формат камера. Удобно и бързо регулиране на секциите чрез щипки. Двустранна шпилка за монтиране на камери и глави както с 1/4 така и с 3/8 инчова резба. 8-слоен карбонов материал, гарантиращ по-ниско собствено тегло и по-гол..
339.00лв.
Производител: Benro Модел: MMA28C
Лек карбонов монопод с променящ се ъгъл на крака. Издържа професионална SLR или среден формат камера. Като част от топ линията на Benro - Mach3, карбоновияг материал е 9-слоен, като добавената 9-та нишка минава по диагонал като по този начин увеличана якостта на материала и редуцира пораждането на м..
239.00лв.
Производител: Benro Модел: MMA38C
Лек карбонов монопод с променящ се ъгъл на крака. Издържа професионална SLR или среден формат камера. Като част от топ линията на Benro - Mach3, карбоновияг материал е 9-слоен, като добавената 9-та нишка минава по диагонал като по този начин увеличава якостта на материала и редуцира пораждането на м..
251.00лв. 279.00лв.
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни