Menu
Your Cart

За нас

Benro Precision Industry Co. LTD е създадена създадена през 1995-та година в град Жонгшан, Южен Китай. Фирмата е специализирана в проиизводството на висококачествени фото и видеостативи, фото и видеоглави, чанти, филтри и шкафове(кабинети) за съхранение на фотографска техника. 
Производствените мощности са възможно най-съвременни и се разпростират на площ от 55000 кв. метра.
Фирмата започва като производител на статива за други марки, но през 2002 основава и своята, вече позната в цял свят марка - Benro!
Чрез непрестанните инвестиции в производствения и дизайнерски отдел, Benro бързо се утвърждава на световния пазар със своите иновативни, оригинални и качествени изделия! Внедряването на новости в продуктите Benro не спира, като последния пример за това е новата технология за производство на стативи от карбонови влакна с 9 слоя чрез което се намалява усукването, увеличава се якостта, стабилността и устойчивостта към вибрации. Друга новост са и прецизно фрезованите от блокче магнезий глави от сериите IB, IN и т.н. с което се постига ниско тегло със запазване на всички характеристики на професионалните глави.
Продуктите на Benro са предпочитани както от професионалисти, така и от любители които тепърва започват да се оборудват. Гамата на Benro включва стативи от любителския сегмент, като моделите T600EX и T800EX(подходящи за компактни фотокамери и смартфони), минава през стативи от среден клас като моделите A500FN1, подходящи за по-напреднали любители и стига до професионално насочените основи от алуминий или карбонови влакна  като например моделите A3580F или A4570T. Уникална е и гамата от туристически стативи в които Benro е лидер.
В лицето на БиПиВи Дистрибюшън ЕООД, Benro присъства на българския пазар от над 7 години, като за този период Benro се наложи с разнообразните си и качествени продукти. Стремим се винаги да имаме в наличие разнообразен асортимент от стативи и глави, включително и на най-новите модели стативи и глави! Друга наша основна грижа е обслужването на вече закупените продукти, гаранционно и следгаранционно! 

www.benro.bg е под административен контрол и оперативно управление на ВИП Трейдниг Дидживижън ООД с ЕИК: 202419294, адрес на управление: гр. София, ул. Васил Кънчев 26. Навсякъде, където в този документ се изполва www.benro.bg, всички произтичащи права и задължения според закона възникват за и от името на ВИП Трейдниг Дидживижън ООД.