Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

18 март Benro разшири колекция Mammoth
admin 0 333
Още с първият си модел Mammoth марката даде заявка за нова серия с изключителна здравина, предимно насочена към фотографите на природа и диви животни. Иновативния дизайн на WH15 главата и основата с к..
09 май Предимствата на HD трипозиционните глави
admin 0 2002
Популярната HD серия трипозиционни глави на Benro е чудесен избор за взискателни фотографи държащи на качеството и детайла.Трипозиционните глави могат да се ползват в различни жанрове и ситуации, но с..
11 авг Benro с участие на Фотоваканция 2022
admin 0 2477
И тази година в края на лятото ще се състои най-чаканото фотографско събитие което събира на едно място любители и професионалисти.Фотоваканция е с дълга история и успя да се наложи като любимо събити..
26 юли Първи впечатления от Koalapod
admin 0 2468
Настолните стативи са добро решение, когато ви трябва подобен аксесоар, но ще работите с телефон или малка камера. В портфолиото си Benro има разнообразие от такива модели, позволяващи на потребителит..
29 юни Новата глава - люлка Benro GH2F вече сгъваема
admin 0 1978
Още с обявяването на новия модел глава-люлка от Benro спечелиха симпатиите на потребителите. Освен всички предимства и гъвкавост, която предлага познатата серия GH глави, новият модел следва красивия ..
15 юни Benro Slim – стативи за пътешествeници
admin 0 1712
Едва ли някой се съмнява, че ако иска да носи статив по време на любимото си занимание – да пътешества, то той задължително трябва да е компактен и лек. И макар професионалистите винаги да се целят в ..
20 май Benro Induro Hydra 2 отличен с награда TIPA 2022
admin 0 1535
Вече са ясни победителите в тазгодишното издание на престижните награди TIPA 2022.Радваме се, че сред отличените продукти е нашият Benro Induro Hydra 2, които взе отличието в категория „Най-добър стат..
12 апр ВИП Дидживижън с щанд на 5-та MADEPRO Conference
admin 0 1954
Приятели, през 2022 г. нашите колеги от Photoschool подготвят ново фотографско събитие, което ще събере на едно място почитателите на фотографското изкуство.MADEPRO CONFERENCE е петото издание на добр..
29 яну Повече за видео статив BENRO A3573FS6
admin 0 1806
Benro A3573FS6 е завършен и напълно окомплектован видео статив с възможност за използване с камери до 4 килограма.Главата (Benro S6) е с класически дизайн и 3/8″ резба за монтаж на стативи от гамата н..
23 дек Постоянна разпродажба на демо бройки
admin 0 4674
СПЕЦИАЛНА РАЗПРОДАЖБА на демо бройки.Промоцията важи за демо продукти на Benro.Период на промоцията – до изчерпване на количествата.Място: в шоурума на ВИП Трейдниг Дидживижън на адрес:Бизнес ..
15 март BENRO с нови модели основи и глави
admin 0 1976
Benro пусна на пазара три нови серии стативи и фото глави. Започваме с първата серия стативи, които са туристически и приличат на добре познатата серия Wide Angel. Както знаем туристическите стативи с..
01 авг Стативи Бенро - гаранция за здравина и надеждност
admin 1 3567
Гост автор: Иван Масларов - ДжъмбоДнес ще говорим за стативи. Скоро не съм го правил, а често в някое от ревютата споменавам за това колко е добре да имаш статив под ръка. Ще ви запозная с Benro. Марк..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни