Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

15 Mar BENRO С НОВИ МОДЕЛИ ОСНОВИ И ЯБЪЛКОВИДНИ ГЛАВИ
admin 0 174
Benro пускат на пазара нова серия стативи и фото глави. Започваме с първата серия стативи, които са туристически и приличат на добре познатата серия Wide Angel. Както знаем туристическите стативи са п..
03 Sep Как да изберем статив Benro?
admin 0 414
Изборът на статив е важна крачка. Това е аксесоар който не се сменя чество и при добър избор и грижи може да ви служи дълги години. Голямото разнообразие на модели стативи и глави Benro е създадено с ..
01 Aug Стативи Бенро - гаранция за здравина и надеждност
admin 0 737
Днес ще говорим за стативи. Скоро не съм го правил, а често в някое от ревютата споменавам за това колко е добре да имаш статив под ръка. Ще ви запозная с Benro. Марката предлага качествени изделия, а..
31 Jul Как да изберем фотоглава за статив Бенро
admin 0 497
Вече сме избрали своята стабилна основа Benro. Предстои да вземем още едно важно решение - каква глава да поставим. Benro предлагат два основни типа фотографски глави - ябълковидни и трипозиционни. ..
30 Jul Монопод - необходимата опора
admin 0 547
Моноподът е ценен помощник, от който не всеки фотограф се възползва. Често се смята, че това е помагало за случаите, в които още не ти трябва статив, а снимането от ръка вече е невъзможно. Всеки, койт..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)