Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

23 Dec Сезонна разпродажба на демо бройки
admin 0 71
В разгара на зимния сезон сме ви подготвили СПЕЦИАЛНА РАЗПРОДАЖБА на демо бройки.Промоцията важи за демо продукти на Benro.Период на промоцията – до края на януари 2021г.Място: в шоурума на ВИП ..
17 Aug Разпродажба на демо бройки
0 374
В разгара на лятото сме ви подготвили СПЕЦИАЛНА РАЗПРОДАЖБА на демо бройки.Промоцията важи за демо продукти на BenroПериод:  от 17.08 до 19.09.2020 (от 10:00 до 16:00 ч. в работни дни)Място: в ш..
15 Mar BENRO С НОВИ МОДЕЛИ ОСНОВИ И ЯБЪЛКОВИДНИ ГЛАВИ
admin 0 237
Benro пусна на пазара три нови серии стативи и фото глави. Започваме с първата серия стативи, които са туристически и приличат на добре познатата серия Wide Angel. Както знаем туристическите стативи с..
03 Sep Как да изберем статив Benro?
admin 0 657
Изборът на статив е важна крачка. Това е аксесоар който не се сменя чество и при добър избор и грижи може да ви служи дълги години. Голямото разнообразие на модели стативи и глави Benro е създадено с ..
01 Aug Стативи Бенро - гаранция за здравина и надеждност
admin 0 1052
Днес ще говорим за стативи. Скоро не съм го правил, а често в някое от ревютата споменавам за това колко е добре да имаш статив под ръка. Ще ви запозная с Benro. Марката предлага качествени изделия, а..
31 Jul Как да изберем фотоглава за статив Бенро
admin 0 661
Вече сме избрали своята стабилна основа Benro. Предстои да вземем още едно важно решение - каква глава да поставим. Benro предлагат два основни типа фотографски глави - ябълковидни и трипозиционни. ..
30 Jul Монопод - необходимата опора
admin 0 741
Моноподът е ценен помощник, от който не всеки фотограф се възползва. Често се смята, че това е помагало за случаите, в които още не ти трябва статив, а снимането от ръка вече е невъзможно. Всеки, койт..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)