Menu
Your Cart

Настолни стативи

Производител: Benro Модел: TPKFLSL
Три боря допълнителни гъвкави крака, който може да използвате към вашия министатив Tablepod Flex, за да прибавите още функционалност и гъвкавост, разширявайки възможностите за комбиниране на статива с други аксесоари или създавайки различни конфигурации на краката...
49.00лв.
Производител: Benro Модел: KP1LEG1
KP1LEG1 е допълнителен гъвкав крак, който може да се използва за удължаване на основния крак, за да ви позволи да монтирате или усучете KoalaPod настолен статив към по-големи обекти. KoalaPod Leg KP1LEG1 разполага с ¼” мъжка резба в единия край и ¼” женска в другия край...
20.00лв.
Производител: Benro Модел: KP1LEG2
KP1LEG2 е допълнителен гъвкав крак, който може да се монтира в отворите в горната част на краката на настолен статив Koalapod и да влезе в ролята на подвижно рамо за друг аксесоар. KP1LEG2 разполага с ¼” мъжка резба и в двата края...
20.00лв.
Производител: Benro Модел: TPKFL
Tablepod Flex на Benro е настолен / мини статив с допълнителни огъващи се крака, но съчетал в себе си много функции и Arca-Swiss съвместимост. Flex се отличава със здрава външна конструкция от карбонови крака, в чиято кухина са скрити гъвкавите крака. Така този настолен статив може да се трансформи..
287.00лв. 319.00лв.
Производител: Benro Модел: TABLEPODPROKIT
Сгъващ се само до 222 мм, този мини статив е идеалният помощник в различни ситуации: удобен за пътуване, селфита, заснемане на видео, за стриймване и много други. Възможността да позиционирате краката под три различни ъгъла, независимо един от друг, ви позволява да снимате на тесни места или от ниск..
296.00лв. 329.00лв.
Карбонов настолен министатив със смартфон адаптер Карбонов настолен министатив със смартфон адаптер
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: TABLEPODKIT
Сгъващ се само до 222 мм, този мини статив е идеалният помощник в различни ситуации: удобен за пътуване, селфита, заснемане на видео, за стриймване и много други. Възможността да позиционирате краката под три различни ъгъла, независимо един от друг, ви позволява да снимате на тесни места или от ниск..
224.00лв. 249.00лв.
Производител: Benro Модел: TTOR03CGX25
Малкият, но изключително здрав карбонов статив с GX25 ябълковидна глава от Benro е компактен, лек статив с висока товароносимост и забележителна стабилност. Дизайнът без централна колона го прави функционален и лек за пътуване и намалява възможността за разклащане, характерна за позиционирането на в..
599.00лв.
Производител: Benro Модел: TTOR03C
Малкият статив от въглеродни влакна Zero Series на Tortoise без колонa от Benro е компактен, лек статив за пътуване с висока товароносимост и забележителна стабилност. Дизайнът без централна колона го прави пъргав и лек за пътуване и намалява възможността за разклащане, характерна за позиционирането..
260.00лв. 289.00лв.
Производител: Benro Модел: TPKFLHL
Три боря допълнителни карбонови крака, който може да използвате към вашия министатив Tablepod Flex, за да прибавите още функционалност, разширявайки възможностите за комбиниране на статива с други аксесоари или създавайки различни конфигурации на краката...
119.00лв.
Министатив и селфи стик с Bluetooth Benro BK15 Министатив и селфи стик с Bluetooth Benro BK15
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: BK15
Селфи стик и министатив в едно! Включва министатив, телескопично удължение с миниглава, свалящо се магнитно Bluetooth дистанционно с до 10 метра обхват(с USB кабел за зареждане), държач за смартфони и адаптер за поставяне на GoPro камера. Мини главата дава възможност за използване на смартфона както..
62.00лв. 69.00лв.
Производител: Benro Модел: PP1
PocketPod е модел министатив на Benro, който може да се използва като настолен статив или като и ръкохватка за смартфони, GoPro или по-компактни камери. Достатъчно малък, за да се побере в джоба ви, PP1 е изработен от висококачествена пластмаса с противоплъзгащи се гумени крачета и изцяло метална гл..
55.00лв.
Производител: Benro Модел: KP1
KoalaPod е най-новото попълнение към серията министативи от Benro. Замислен да може да го носите навсякъде, Koalapod е универсален, лек и компактен, но ще ви предложи стабилност, по един нестандартен начин. Може да се ползва в различни ситуации, от фотография, до влогинг, като стандартен министатив ..
89.00лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни