Menu
Your Cart
BV колекция
Нов стандарт за прецизност и издръжливост

BV

Серия проектирана за взискателни режисьори и видеооператори, нуждаещи се от прецизност. Със стъпкови настройки за противотежест, плавни движения при панорамиране и накланяне, BV-серията разполага с модели за почти всеки ваш проект - от леки конфигурации които да ползвате навън, до напълно оборудвани студийни камери.

BENRO BV8 & BV10 ВИДЕО СТАТИВИ

Два от най-предпочитаните видео модели заедно с BV6Pro поставят нови стандарти за професионална работа на различни терени. Комбинирайки различни функции и предимства, и в същото време гъвкавост, тези видео стативи притежават всичко от което се нуждаете за едно качествено видео.
ПРЕДИМСТВА
Плъзгаща се плоча за бързо освобождаване
Съвместимата с 501/594PL/Ace плочката улеснява бързото и прецизно настройване на точката на балансиране на камерата.
ПРЕДИМСТВА
Регулируем среден паяк
Включеният среден паяк може да бъде настроен за да осигури различен ъгъл на краката. В допълнение може да се сваля.
ПРЕДИМСТВА
Висококачествена изработка
Осмото поколение двустепенни стативи от серията постига отлична стабилност. Краката са двутърбни с подвижен регулируем паяк, метално 75мм или 100мм гнездо за кугел, големи ключалки и крачета с двойни шпайкове с капачки, което прави системата подходяща за по-големи натоварвания.
ПРЕДИМСТВА
Независими контроли
Заключването на панорамното движение и накланянето могат да се включват или изключват независимо и се намират от лявата страна на главата за лесно управление. Диапазонът на наклон за BV10 е +90°/-65°, а BV 8 е +90°/-70
ПРЕДИМСТВА
Независими Pan и Tilt движения
BV10 и BV8 имат 4-степенно панорамиране и 4-степенно накланяне с независим контрол върху всяко едно, за да си гарантирате, че движенията ви са плавни и стабилни.
ПРЕДИМСТВА
Бърз контрол върху височината
Височината на статива може лесно да се настрои чрез завъртане на ключалките за бързо заключване, които в комбинация с краката които не се въртят позволяват бърза и безпроблемна настройка.
ПРЕДИМСТВА
Стъпков механизъм за противотежест
Стъпковият механизъм за регулиране на противотежестта ви позволява да изберете точна стойност на всяка стъпка, което е полезно при смяна на обективи или добавяне на аксесоари. Всяка стъпка осигурява различно количество противотежест. При стойност 0 е удобно да балансиране камерата по време на настройката.
ПРЕДИМСТВА
Гнезда за аксесоари
Два броя гнезда с 3/8"-16 резба са включени, за да може да прикрепите към главата различни аксесоари като: монитор, звуков рекордер и др.
ПРЕДИМСТВА
Стъпкови контроли за движение
Панорамното (Pan) движение и накланянето (Tilt) на главата също използват стъпков механизъм за регулиране. И при двата типа движение степените са 4 (0-3) и позволяват бързи но прецизни настройки, които осигуряват плавни движения.
ПРЕДИМСТВА
Алуминиева конструкция
Еднотръбните моделите от серията са с алуминиева основа, 3 секционни, и имат лесен и бърз за работа механизъм за разгъване на секциите, и включени гумени крачета с шпайкове.
ПРЕДИМСТВА
Двутръбни алуминиеви стативи
Двутръбните модели са 2-степенни, с 3 секции на краката и среден паяк.
ПРЕДИМСТВА
Двойни шпайкове от неръждаема стомана
Гумената капачка на крачетата се сваля, за да се открият двойните шпайкове и да ви гарантират по-стабилно позициониране на различни терени. (за двутръбните модели)
ПРЕДИМСТВА
Гнездо за кугел
Осигурява по-лесно и плавно движение на главата. Различните модели ползват различен размер на кугела.
ПРЕДИМСТВА
Калъф за съхранение и пренасяне
В комплектът е включена чанта и ремък, за да защитава статива когато го пренасяте или не го ползвате.

BV video

Производител: Benro Модел: BV4PRO
Benro BV4PRO е алуминиев видео статив, съчетаващ видеоглава BV4 с двутръбна основа A673TMM. Комплектът е подходящ за работа както на открито, така и в студио. Стативът може да носи до 4кг камери, и е с плавно движение на главата. Всички основни контроли, с изключение на противотежестта, са разположе..
1,279.00лв.
Производител: Benro Модел: BV6PRO
Benro BV6PRO е алуминиев видео статив, съчетаващ видео глава BV6 с двутръбна основа A673TMM. Комплектът е подходящ за работа както на открито, така и в студио. Стативът може да носи до 6кг камери, и е с плавно движение на главата. Всички основни контроли, с изключение на противотежестта, са разполож..
1,479.00лв.
Производител: Benro Модел: BV8
Benro BV8 е алуминиев статив съчетаващ двутръбна видео основа A673TMM и глава BV8H (с контрол на хоризонталното и вертикално движение pan and tilt). Подходящ за камери с тегло до 8кг. Главата е с 5 стъпков механизъм (от 0 до 4) за регулиране на противотежестта и прецизни настройки на Pan и Tilt движ..
1,799.00лв. 1,999.00лв.
Производител: Benro Модел: A1883FBV3H
Benro A1883FBV3H е компактен видеостатив подходящ за работа с камери до 6кг. както и смартфони. Стативът е със сгъваеми крака и възможност за обръщането им на 180 градуса в сгънато състояние, чрез което се постига изключително компактен размер приблизително 55cm. Колоната лесно може да се извади и о..
404.00лв. 449.00лв.
Производител: Benro Модел: A373FBV4H
Benro A373FBV4H е лек комплект видео статив с глава и товароносимост до 8 кг. Главата BV4 е с възможност за контрол от страна на оператора, което улеснява регулирането по време на работа с камерата, както и задаване на противотежест спрямо теглото на вашата камера. 4-степенните контроли за плъзгане..
1,119.00лв.
Производител: Benro Модел: A373FBV6H
Benro A373FBV6H е лек, комплект видео статив с товароносимост 6кг и професионалeн 8 стъпков контрабаланс за управление на главата. Главата е модел BV6, оборудвана със странични контроли, разположени от лявата ѝ страна, които улесняват регулирането по време на работа с камерата. 8-степенният контраба..
1,289.00лв.
Производител: Benro Модел: BV10
Benro BV10 е алуминиев статив с двутръбна основа А647ТММ и глава BV10 (с контрол на хоризонталното и вертикално движение pan and tilt). Подходящ за камери с тегло до 10 кг. Главата е с 5 стъпков механизъм (от 0 до 4) за регулиране на противотежестта и прецизни настройки на Pan и Tilt движенията на г..
2,299.00лв.
Производител: Benro Модел: DL06
Количка с три колелца (тип доли). Съвместима с моделите от серия Benro KH25, както и редица други еднотръбни фото и видео стативи, като Travel Angel, Adventure, Mach3, Aero 2, Aero 4, A373F и C373F. Количката е изработена от метал и може да се сгъва за по-удобно съхранение и транспортиране.Тегло..
259.00лв.
Количка Benro DL08 Количка Benro DL08
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: DL08
Количка с три колелца (тип доли). Съвместима с със стативите от серия BV - BV6, BV8, BV10, както и редица други фото и видео стативи с крака тип лапи. Количката е изработена от метал и може да се сгъва за по-удобно съхранение и транспортиране.Тегло (кг): 3.5 Диаметър в разгънато състояние (см):..
323.00лв. 359.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни