Menu
Your Cart

Polaris е интелигентна глава, която не само ви позволява да композирате
кадъра, но и да програмирате главата за заснемане в серия, както и
лесно проследяване и правене на дълги експонации при звездно небе,
или създаване на ефектен timelapse с висока резолюция.

Polaris предлага и безжична връзка, за да можете да правите всичко от горното дистанционно, както и предварителен преглед, преглед и изтегляне на файлове чрез специално приложение от почти всяко място.

Достъпен в два модела

Версия Astro притежава голяма функционалност и интелигенти режими, докато във версия Timelapse има всички режими освен проследяване на звезди. Astro модулът се предлага и отделно, като аксесоар, ако желаете да надградите вашата Timelapse версия, за да можете да поддържате Astro функционалност. Polaris разполага с вградени режими като People Remover, Panorama, Motion Timelapse, Dynamic Exposure Timelapse, Focus Stacking и специално във версия Astro- Star Tracking.
Снимате дистанционно отвсякъде
Като първата в света електро-механична глава за статив с интерфейс за безжичен контрол на камерата, Polaris позволява висока прецизност дори от дистанция - независимо каква функционалност настройвате. Посредством поддържането на WiFi връзка работите лесно.
Плавно и прецизно
Повече от аксесоар с дистанционно управление, Polaris е глава с високопрецизни безчеткови двигатели, които ви позволяват да имате контрол върху микрокорекциите на кадрирането както вертикално, така и хоризонтално. Дори начинаещ може да настрои перфектната композиция, като регулира главата чрез приложението или ръчно с помощта на бутоните на главата. Освен това, чрез вграден GPS и компас може лесно да определяте позицията на небесните тела и да настроите позицията на камерата, за да направите перфектен кадър на звездното небе или зашеметяващ timelaps пейзаж по време на изгрев или залез.
Силен, отвътре навън
Проектиран да издържа на по-сурови условия, които съпътстват снимането на открито, Polaris е направен от алуминиева сплав, която издържа на тежки работни среди. Очаква се да снимате в лошо време? С ниво на водоустойчивост IPX6, Polaris издържа на вода и прах, пръски, слаб дъжд или силна буря – не се ограничавайте. Устойчивостта на Polaris на атмосферни влияния прави възможно заснемането на всяко събитие в различни ситуации.

Още едно предимство на Polaris е, че се захранва от високоефективна система с ниска консумация, ,а енергоспестяващия му дизайн допълнително удължава живота на батерията за продължително снимане на открито.
Лесно е да уловите най-хубавият момент!
Polaris се управлява чрез приложение, с което много интуитивно програмирате предварително и може да персонализирате работата с главата спрямо нуждите и навиците си. Достатъчно е да кадрирате, като регулирате ъглите на наклон и панорама - след това проверете и въведете параметри като ISO, диафрагма, затвор и други настройки.

След това - оставете Polaris да се погрижи за снимането и то на професионално ниво, без да е необходимо дори да натискате спусъка. Нещо повече, Polaris е толкова интелигентен, че анализира вашите снимки и може автоматично да избере стойности на снимане или изостряне, спестявайки време в последващо обработване примерно на фокус стакинг или timelaps.

Polaris

Производител: Benro Модел: BR205
Benro Polaris Astro Module e допълнителен аксесоар, който позволява на потребителите на електро-механичната глава Polaris Timelapse да надградят изживяването си и да активират проследяването на звезди като функция (Star tracker). Модулът Astro е съвместим с Arca стил плочките на Polaris и на свой р..
494.10лв. 549.00лв.
Електро-механична глава Polaris Astro 3-Axis Електро-механична глава Polaris Astro 3-Axis
Ново Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: BR209
Polaris е първата в света електро-механична глава за статив с интегриран контролер за интерфейс на камерата, която е с вграден Астро модул за заснемане на звезди. Polaris Astro Edition ви позволява както да композирате кадъра, така и да програмирате главата за заснемане в серия, лесно проследяване и..
2,294.10лв. 2,549.00лв.
Производител: Benro Модел: BR203
Polaris е първата в света електро-механична глава за статив с интегриран контролер за интерфейс на камерата, с която лесно заснемате Timelaps с висока резолюция. Polaris Timelaps ви позволява още да композирате кадъра, да програмирате заснемане в серия, панорама и др. Polaris предлага и безжична вр..
1,880.10лв. 2,089.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни