Menu
Your Cart

Комплекти

Производител: Benro Модел: T600EX
Статив от базов клас, подходящ за компактни фотоапарати и безогледални камери с китов обектив. Комплектован с трипозиционна глава, с възможност за панорамиращо движение на главата. Централната назъбена колона позволява плавно и прецизно регулиране посредством манивела.Максимална височина с извад..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: TAC008ABR0E
TAC008ABR0E е част от обновената гама Active на Benro. Серията е насочена към начинаещи фотографи които търсят своя първи статив. Подходящ за използване с CSC или компактни камери. Лек и компактен статив, подходящ за употреба с компактни и безогледални камери. Малките му размери го правят подходящ з..
169.00лв.
Алуминиев статив Benro Active TAC008AP0 комплект с трипозиционна глава Алуминиев статив Benro Active TAC008AP0 комплект с трипозиционна глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: TAC008AP0
Лек и компактен статив, подходящ за употреба с компактни и безогледални камери. Малките му размери го правят подходящ за използване от туристи, планинари и други обичащи активния отдих фотолюбители. Развиващата се централна колона, в съчетание с отварящите се на 80 градуса крака, предлагат минимално..
179.00лв. 199.00лв.
Производител: Benro Модел: TAD18AHD1A
Adventure е серия с класически дизайн и предлага възможности за всеки един фотограф, без оглед на жанра фотография в който се изявява. Краката са оборудвани с регулируеми магнезиеви щипки, свалящи се гумени капачки, които могат да бъдат заменени с метални шпайкове (включени в комплекта на статива) и..
389.00лв.
Производител: Benro Модел: TAD18AIB1
Adventure е серия с класически дизайн и предлага възможности за всеки един фотограф, без оглед на жанра фотография в който се изявява. Краката са оборудвани с регулируеми магнезиеви щипки, свалящи се гумени капачки, които могат да бъдат заменени с метални шпайкове(включени в комплекта на статива) и ..
389.00лв.
Производител: Benro Модел: TAD28AIB2
Adventure е серия с класически дизайн и предлага възможности за всеки един фотограф, без оглед на жанра фотография в който се изявява. Краката са оборудвани с регулируеми магнезиеви щипки, свалящи се гумени капачки, които могат да бъдат заменени с метални шпайкове(включени в комплекта на статива) и ..
459.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA28AHD2
Здрав статив от среден клас предназначен за DSLR камери от среден и полу професионален клас. Комплектован с трипозиционна глава тип HD2 редлагаща прецизна работа, както и опцията за панорамно снимане. Централна колона с възможност да се обръща и по този начин да се снима от нисък ракурс. Изключит..
499.00лв.
Производител: Benro Модел: TSL08AN00
Лек и компактен статив, подходящ за употреба с компактни и безогледални камери. Малките му размери го правят подходящ за използване от туристи, планинари и други обичащи активния отдих фотолюбители. В долната част на централната колона е налична кука за закачане на допълнителна тежест, Гумираните кр..
209.00лв.
Производител: Benro Модел: FSL09AN00
Олекотен алуминиев комплект с ябълковидна глава. Изработен със специфичен, по-тънък профил който позволява лесното му носене на рамо или в ръка. Подходящ за безогледални (CSC) камери и DSLR камери от начален клас (например Canon 1200D, Nikon D5400, Nikon D3300 и други с подобни габарити и тегло). Кр..
219.00лв.
Алуминиев фото и видео статив Benro T560N с глава Алуминиев фото и видео статив Benro T560N с глава
Ново Горещо
Производител: Benro Модел: T560N
Модел T560N е базов клас статив подходящ за компактни безогледални или DSLR камери до 2.5кг. Пристига в комплект с трипозиционна гъвкава глава, с 360 градусово движение, пан и тилт движения на до 90 градуса, осигуряващи работа с лекота. Плоча за бързо освобождаване със стандартна 1/4"-20 резба, съвм..
59.00лв.
Производител: Benro Модел: T800EX
Статив от базов клас, подходящ за компактни фотоапарати и безогледални камери с китов обектив. Комплектован с трипозиционна глава, с възможност за панорамиращо движение на главата. Централната назъбена колона позволява плавно и прецизно регулиране посредством манивела.Максимална височина (см): 1..
79.00лв.
Производител: Benro Модел: FIF28CIB2
Карбонов iFoto FIF28CIB2 комплект с ябълковидна глава IB2. Изключително компактен и функционален статив, предназначен за любители на външната фотография, правещи дълги преходи или пътуващи често със самолет. Малките размери позволяват събирането му в раница или куфар, а благодарение на 4-те си ..
659.00лв.
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни