Menu
Your Cart

Комплекти

Производител: Benro Модел: T600EX
Статив от базов клас, подходящ за компактни фотоапарати и безогледални камери с китов обектив. Комплектован с трипозиционна глава, с възможност за панорамиращо движение на главата. Централната назъбена колона позволява плавно и прецизно регулиране посредством манивела.Максимална височина с извад..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: TAC008ABR0E
TAC008ABR0E е част от обновената гама Active на Benro. Серията е насочена към начинаещи фотографи които търсят своя първи статив. Подходящ за използване с CSC или компактни камери. Лек и компактен статив, подходящ за употреба с компактни и безогледални камери. Малките му размери го правят подходящ з..
169.00лв.
Производител: Benro Модел: TAC008APO
Лек и компактен статив, подходящ за употреба с компактни и безогледални камери. Малките му размери го правят подходящ за използване от туристи, планинари и други обичащи активния отдих фотолюбители. Развиващата се централна колона, в съчетание с отварящите се на 80 градуса крака, предлагат минимално..
199.00лв.
Производител: Benro Модел: TAD18AHD1A
Adventure е серия с класически дизайн и предлага възможности за всеки един фотограф, без оглед на жанра фотография в който се изявява. Краката са оборудвани с регулируеми магнезиеви щипки, свалящи се гумени капачки, които могат да бъдат заменени с метални шпайкове (включени в комплекта на статива) и..
389.00лв.
Производител: Benro Модел: TAD18AIB1
Adventure е серия с класически дизайн и предлага възможности за всеки един фотограф, без оглед на жанра фотография в който се изявява. Краката са оборудвани с регулируеми магнезиеви щипки, свалящи се гумени капачки, които могат да бъдат заменени с метални шпайкове(включени в комплекта на статива) и ..
389.00лв.
Производител: Benro Модел: TAD28AIB2
Adventure е серия с класически дизайн и предлага възможности за всеки един фотограф, без оглед на жанра фотография в който се изявява. Краката са оборудвани с регулируеми магнезиеви щипки, свалящи се гумени капачки, които могат да бъдат заменени с метални шпайкове(включени в комплекта на статива) и ..
459.00лв.
Алуминиев статив Benro iFoto  FIF19AIB0 комплект с глава Алуминиев статив Benro iFoto  FIF19AIB0 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIF19AIB0
Изключително компактен и функционален статив, предназначен за любители на външната фотография, правещи дълги преходи или вътуващи често със самолет. Малките размери позволяват събирането му в раница или куфар, а благодарение на 5-те си секции, статива става максимално висок 147cm! Изработен от авиац..
287.00лв. 319.00лв.
Алуминиев статив Benro iFoto FIF28AIB2 комплект с глава Алуминиев статив Benro iFoto FIF28AIB2 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIF28AIB2
Изключително компактен и функционален статив, предназначен за любители на външната фотография, правещи дълги преходи или вътуващи често със самолет. Малките размери позволяват събирането му в раница или куфар, а благодарение на 4-те си секции, статива става максимално висок 165cm! Изработен от авиац..
323.00лв. 359.00лв.
Алуминиев статив Benro iTrip FIT29AIH1 комплект с глава Алуминиев статив Benro iTrip FIT29AIH1 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIT29AIH1
Trip е нашата базова гама от травъл стативи. Идеално за фотографи които се нуждаят от компактен и лек статив при пътуванията си. Краката са с характерния за травъл стативите дизайн, сгъващи се на 180 градуса, като по този начин се гарантира изключителна компактност в прибрано състояние. Компактностт..
296.00лв. 329.00лв.
Производител: Benro Модел: TMA28AHD2
Здрав статив от среден клас предназначен за DSLR камери от среден и полу професионален клас. Комплектован с трипозиционна глава тип HD2 редлагаща прецизна работа, както и опцията за панорамно снимане. Централна колона с възможност да се обръща и по този начин да се снима от нисък ракурс. Изключит..
449.00лв. 499.00лв.
Производител: Benro Модел: TSL08AN00
Лек и компактен статив, подходящ за употреба с компактни и безогледални камери. Малките му размери го правят подходящ за използване от туристи, планинари и други обичащи активния отдих фотолюбители. В долната част на централната колона е налична кука за закачане на допълнителна тежест, Гумираните кр..
209.00лв.
Алуминиев травъл статив Benro iTrip FIT19AIH0 комплект с глава Алуминиев травъл статив Benro iTrip FIT19AIH0 комплект с глава
Горещо -10 %
Производител: Benro Модел: FIT19AIH0
iTrip е нашата базова гама от травъл стативи. Идеална за фотографи които се нуждаят от компактен и лек статив при пътуванията си. Краката са с характерния за травъл стативите дизайн, сгъващи се на 180 градуса, като по този начин се гарантира изключителна компактност в прибрано състояние. Компактност..
242.00лв. 269.00лв.
Показани 1 от 12 | 75 (7 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни