Menu
Your Cart

S-Pro

Създадена в помощ на видеографите, с разнообразие от видеокамери и аксесоари, серията S Pro може да се ползва както с компактни, така и с по-големи видео камери с тегло до 8кг. Плоската основа на главите от серията ги прави многофункционални, с възможност да ги ползвате не само на стативи, но и монтирани върху слайдери, джибове или моноподи. Всяка видео глава включва две гнезда за аксесоари, на които може да закрепите рамена за монитор или аудио рекордери.
ПРЕДИМСТВА
Разнообразие от модели
Серията разполага с комплекти включващи S Pro видео глава в комбинация както с многотръбни така и стандартни еднотръбни модели, някои от които от позната серия Aero основи, или моноподи.
ПРЕДИМСТВА
Изискан дизайн
Главите от S PRO серията са с удобен и модерен дизайн, изработени от качествени материали и разполагащи с удобни контроли.
ПРЕДИМСТВА
Регулируеми ъгли на краката
Всеки от краката на стативите може да бъде независимо позициониран под различни ъгли за снимане в тесни места или неравен терен.
ПРЕДИМСТВА
Чанта за съхранение
Предвидена е чанта, която да предпази статива ви когато не го ползвате или го пренасяте.
ПРЕДИМСТВА
Функционална основа
Благодарение на плоската основа и 3/8"-16 монтажна резба, главите може да се използват върху други плоски повърхности като слайдери, джибове и други.
ПРЕДИМСТВА
Подобрена противотежест
Някои от моделите, като S8Pro имат 8 стъпков (0-7) механизъм за регулиране на противотежестта, което улеснява балансирането на камерата.
ПРЕДИМСТВА
Две гнезда за аксесоари
Всяка глава от серията е с вградени гнезда, към които може да монтирате различни аксесоари при нужда.
ПРЕДИМСТВА
Нова плочка за камера
Всяка от главите е оборудвана с подобрена плочка изработена от CNC машинно обработен алуминий.

S Pro video

Производител: Benro Модел: A38FDS2PRO
Възползвайте се от предимствата на монопод със стабилността на статив, като използвате алуминиевия монопод Benro A38FD с 4-секции и заключваща се основа. Може да издържи до 18 кг. и да се удължи до 155 см, A38FD е универсален монопод за камера благодарение на основата си, която осигурява три твърди ..
305лв. 359лв.
Производител: Benro Модел: A573TBS6PRO
Алуминиев двустепенен статив с двутръбни клака и глава S6PRO(с контрол на хоризонталното и вертикално движение pan and tilt). Подходящ за камери с тегло до 6kg. Главата е с 4 стъпков механизъм за регулиране на противотежестта и прецизни безстъпкови настройки на Pan и Tilt движенията на главата. Ход ..
1,179лв.
Производител: Benro Модел: A673TMBS8PRO
Алуминиев двустепенен статив с двутръбни клака и глава S8PRO(с контрол на хоризонталното и вертикално движение pan and tilt). Подходящ за камери с тегло до 8kg(максималната товароносимост е в хоризонтална позиция на главата).. Главата е с 4 стъпков механизъм за регулиране на противотежестта и прециз..
1,349лв.
Производител: Benro Модел: A2573FS4PRO
Benro A2573FS4PRO е видео статив с глава S4 PRO. Централната колона включва адаптер за нивелиране, така че главата да може да се нивелира независимо, без да се налага да регулирате краката на статива. Стативът също така разполага с ключалки за обръщане, а в долната част на централната колона е монти..
589лв.
Алуминиев видео статив Benro Aero 2 A1883FS2PRO комплект с глава Алуминиев видео статив Benro Aero 2 A1883FS2PRO комплект с глава
Горещо -15 %
Производител: Benro Модел: A1883FS2PRO
Компактен видеостатив със сгъваеми крака и възможност за обръщане на краката на 180 градуса в сгънато състояние чрез което се постига изключително компактен размер - 46.5cm. Колоната лесно може да се извади и обърне на обратно. Краката(всеки един се разтваря независимо от другите) се разтварят под т..
423лв. 498лв.
Производител: Benro Модел: A3883TS6PRO
Стабилен видеостатив със сгъваеми крака и възможност за обръщане на краката на 180 градуса в сгънато състояние чрез което се постига изключително компактен размер - 83.5cm. Колоната лесно може да се извади и обърне наобратно. Краката(всеки един се разтваря независимо от другите) се разтварят под три..
747лв. 879лв.
Алуминиев видео статив Benro Aero A3573FS6PRO комплект с глава
Горещо -15 %
Производител: Benro Модел: A3573FS6PRO
Benro A3573FS6 е завършен и напълно окомплектован видео статив(с луксозна подплатена чанта) с възможност за използване с камери до 6 килограма. Главата (S6PRO) е с класически дизайн и 3/8" резба за монтаж на статив и възможности за контрол върху вертикалното и хоризонталното движение, както и задав..
705лв. 829лв.
Производител: Benro Модел: A373FBS8PRO
Benro A373FBS8PRO е завършен и напълно окомплектован видео статив(с луксозна подплатена чанта) с възможност за използване с камери до 8 килограма. Главата (S8PRO) е с класически дизайн на 75mm чашка и възможности за контрол върху вертикалното и хоризонталното движение, както и задаване на противоте..
1,019лв.
Производител: Benro Модел: A373FBS6PRO
Benro A373FBS6PRO е завършен и напълно окомплектован видео статив с възможност за използване с камери до 6 килограма. Главата (S6PRO) е с класически дизайн на 75mm чашка и възможности за контрол върху вертикалното и хоризонталното движение, както и задаване на противотежест спрямо теглото на вашата..
824лв. 969лв.
Производител: Benro Модел: S2PRO
Benro S2Pro e създаденa както за малки камери, така и за смартфони. Главата е с товароносимост 2,5кг и дава възможност за плавно управление, като ви позволява да я монтирате поотделно на слайдери, jib стативи или моноподи. Други функции включват: заключване и фиксиране на панорамно и тилт движение, ..
169лв. 199лв.
Производител: Benro Модел: S4PRO
Benro S4 PRO видео глава. Подходяща за използване с малки и средни по размер видеокамери, както и с наблюдателни тръби. Изработена от алуминий и магнезий, главата се отличава с прецизната си изработка и ниско тегло. Възможност за монтаж на дръжката от двете страни на главата. Плочката е с механизъм..
299лв.
Производител: Benro Модел: S8PRO
Главата S8 PRO е солидна видео глава с възможности за контрол върху вертикалното и хоризонталното движение, както и задаване на противотежест спрямо теглото на вашата камера. Плочката е с механизъм за бързо освобождаване. Вграден нивелир със вграден светодиод, който позволява дискретна и удобна раб..
559лв.
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)