Вече са ясни победителите в тазгодишното издание на престижните награди TIPA 2022.

Радваме се, че сред отличените продукти е нашият Benro Induro Hydra 2, които взе отличието в категория „Най-добър статив“, за 2022г.

HYDRA 2, част от престижната линия Induro на марката, е карбонов водоустойчив статив, предназначен изключително за работа на открито.

Професионалистите в сферата знаят, че снимките на открито понякога означават работа в по-лошо време и пресечени терени и др, с две думи работа в неблагоприятни условия.

Induro Hydra 2 е проектиран да се справя с тези предизвикателства и именно това му спечели доверието на журито на TIPA 2022.

С дизайн за обратно сгъване, Hydra2 се прибира до впечатляващите 42.4 см, но достига максимална височина от 153 см. с извадена централна колона. Въглеродните влакна увеличават максимално съотношението якост-тегло, докато водоустойчивите цанги за краката правят този статив готов за най-суровите атмосферни условия.

Стативът е петсекционен и поддържа максимално натоварване от 17 кг.

Цангите са метални, водоустойчиви и устойчиви на прах, и също са с големи размери, така че няма нужда да сваляте ръкавиците си, когато снимате в студеното време.

С възможност за застопоряване в 3 различни позиции, независимо един от друг, краката са проектирани за работа под всякакъв ъгъл, осигурявайки по-ниски гледни точки.

Прикрепената кука за баласт помага за максимална стабилност на статива, а удобната ключалка на централната колона улеснява укрепването и във всяко вертикално положение.


Повече за модела вижте тук.