Още с първият си модел Mammoth марката даде заявка за нова серия с изключителна здравина, предимно насочена към фотографите на природа и диви животни. Иновативния дизайн на WH15 главата и основата с кугел, прави системата привлекателна не само за работещите в тези жанрове, но и за видеографите.

Сега серията се разширява с още 3 модела, следващи идеята в дизайна на първия представител -Mammoth TMTH44C.

Стативите са здрави и адаптивни в различни снимачни ситуации, изработени от въглеродни влакна, идеални за по-голямо натоварване. Едно добро решение в конструкцията на серията е възможността за смяна на кугела с други аксесоари, които могат да се монтират в гнездото, и така да адаптирате статива според нуждите ви, независимо дали снимате фото или видео.

 

Моделите с които серията се разширява са:

TMTH33C - 3 серия, 3 секционен, Работна височина до 150см, Товароносимост 18кг

TMTH34C - 3 серия, 4 секционен, Работна височина до 152см, Товароносимост 18кг

TMTH43C - 4 серия, 3 секционен, Работна височина до 154.5см, Товароносимост 25кг

    

    

 

Гъвкавостта на стативите се допълва от възможността за позициониране на краката под 3 различни ъгъла, независимо един от друг, което улеснява работата на различни терени. Гумените капачета на краката могат да се свалят и да бъдат заменени с метални шпайкове, за по-добра стабилност при работа на открито. Както и много други стативи на марката, и тук са налични гнезда за аксесоари при необходимост, разположени в страничните части на основата, около кугелното гнездо.

 

Основни характеристики:

  1. 75мм кугел, лесен за нивелиране на фото или видео глави
  2. Плоска основа с 3/8“ резба – можете лесно да монтирате всяка стандартна фото глава с 3/8-16“ отвор към кугела
  3. Три отвора за аксесоари – около основата има разположени три броя отвора 3/8-16“ стандарт за прикрепване на различни аксесоари, като подвижни рамена
  4. Бързо и лесно разгъване на секциите посредством цанги
  5. Калъф за пренасяне

 

Очаквайте скоро наличности.

Разгледайте настоящите модели от серия Mammoth