Настолните стативи са добро решение, когато ви трябва подобен аксесоар, но ще работите с телефон или малка камера. В портфолиото си Benro има разнообразие от такива модели, позволяващи на потребителите да снимат било то статични изображения, видео или да стриймват. 

От марката все повече разширяват продуктовата си гама в посока да бъдат в помощ на хора, които работят предимно със своите смартфони, а с прибавянето на Koalapod към гамата, се два възможност за голяма гъвкавост и още по-интересни гледни точки. 

Говорейки за гъвкавост моделите Koalapod, напълно биха защитили титлата "първенци", тъй като до сега марката не е имала модел с огъващи се крака, позволяващи статива да бъде прикрепен или усучен към различни предмети и повърхности, като клони на дървета, стълбове, огради и още много. 

Koalapod се предлага в два варианта с възможност за допълнително закупуване на резервни крака, който да ползвате за аксесоари:

KOALAPOD KP1 - с 3 крака

KOALAPOD KP1К с 5 крака

Предоставихме един от моделите на колегите от Photo Cafe Media, да поработят известно време с него и да направят няколко примерни снимки как Koalapod може да се използва, и ето какво споделят те, от няколко забавни дни:

Линк към цялото ревю