Menu
Your Cart

Настолни стативи

Производител: Benro Модел: TPKFLSL
Три боря допълнителни гъвкави крака, който може да използвате към вашия министатив Tablepod Flex, за да прибавите още функционалност и гъвкавост, разширявайки възможностите за комбиниране на статива с други аксесоари или създавайки различни конфигурации на краката...
49.00лв.
Производител: Benro Модел: KP1LEG1
KP1LEG1 е допълнителен гъвкав крак, който може да се използва за удължаване на основния крак, за да ви позволи да монтирате или усучете KoalaPod настолен статив към по-големи обекти. KoalaPod Leg KP1LEG1 разполага с ¼” мъжка резба в единия край и ¼” женска в другия край...
20.00лв.
Производител: Benro Модел: KP1LEG2
KP1LEG2 е допълнителен гъвкав крак, който може да се монтира в отворите в горната част на краката на настолен статив Koalapod и да влезе в ролята на подвижно рамо за друг аксесоар. KP1LEG2 разполага с ¼” мъжка резба и в двата края...
20.00лв.
Производител: Benro Модел: TPKFL
Tablepod Flex на Benro е настолен / мини статив с допълнителни огъващи се крака, но съчетал в себе си много функции и Arca-Swiss съвместимост. Flex се отличава със здрава външна конструкция от карбонови крака, в чиято кухина са скрити гъвкавите крака. Така този настолен статив може да се трансформи..
287.00лв. 319.00лв.
Производител: Benro Модел: TABLEPODPROKIT
Сгъващ се само до 222 мм, този мини статив е идеалният помощник в различни ситуации: удобен за пътуване, селфита, заснемане на видео, за стриймване и много други. Възможността да позиционирате краката под три различни ъгъла, независимо един от друг, ви позволява да снимате на тесни места или от ниск..
329.00лв.
Производител: Benro Модел: TABLEPODKIT
Сгъващ се само до 222 мм, този мини статив е идеалният помощник в различни ситуации: удобен за пътуване, селфита, заснемане на видео, за стриймване и много други. Възможността да позиционирате краката под три различни ъгъла, независимо един от друг, ви позволява да снимате на тесни места или от ниск..
249.00лв.
Производител: Benro Модел: TTOR03CGX25
Малкият, но изключително здрав карбонов статив с GX25 ябълковидна глава от Benro е компактен, лек статив с висока товароносимост и забележителна стабилност. Дизайнът без централна колона го прави функционален и лек за пътуване и намалява възможността за разклащане, характерна за позиционирането на в..
539.00лв. 599.00лв.
Производител: Benro Модел: TTOR03C
Малкият статив от въглеродни влакна Zero Series на Tortoise без колонa от Benro е компактен, лек статив за пътуване с висока товароносимост и забележителна стабилност. Дизайнът без централна колона го прави пъргав и лек за пътуване и намалява възможността за разклащане, характерна за позиционирането..
289.00лв.
Производител: Benro Модел: TPKFLHL
Три боря допълнителни карбонови крака, който може да използвате към вашия министатив Tablepod Flex, за да прибавите още функционалност, разширявайки възможностите за комбиниране на статива с други аксесоари или създавайки различни конфигурации на краката...
119.00лв.
Производител: Benro Модел: BK15
Селфи стик и министатив в едно! Включва министатив, телескопично удължение с миниглава, свалящо се магнитно Bluetooth дистанционно с до 10 метра обхват(с USB кабел за зареждане), държач за смартфони и адаптер за поставяне на GoPro камера. Мини главата дава възможност за използване на смартфона както..
69.00лв.
Производител: Benro Модел: PP1
PocketPod е модел министатив на Benro, който може да се използва като настолен статив или като и ръкохватка за смартфони, GoPro или по-компактни камери. Достатъчно малък, за да се побере в джоба ви, PP1 е изработен от висококачествена пластмаса с противоплъзгащи се гумени крачета и изцяло метална гл..
55.00лв.
Производител: Benro Модел: KP1
KoalaPod е най-новото попълнение към серията министативи от Benro. Замислен да може да го носите навсякъде, Koalapod е универсален, лек и компактен, но ще ви предложи стабилност, по един нестандартен начин. Може да се ползва в различни ситуации, от фотография, до влогинг, като стандартен министатив ..
89.00лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни