Menu
Your Cart

WILDLIFE ИЛИ ВИДЕО? ЗАЩО НЕ И ДВЕТЕ...

Създадени като серия предназначена предимно за wildlife или спортни фотографи, Mammoth се отличава не само с голяма здравина и стабилност, но и с функционалност, която би се харесала и на видеографите. Без компромиси по отношение на дизайн и качество, това е колекция от топ клас, която ще намери приложения в много сфери на фото и видеографията.

Гъвкав, Хибриден, Адаптивен

Освен стабилността е важно един статив да може да ви служи в различни ситуации, особено когато сте на път и трябва да носите само него. Mammoth има, освен голяма товароносимост, възможността да снима от много ниски гледни точки или да бъде ползван с различен тип глави - тип люлка (за телефото оптика), хибридната WH15 Wildlife (част от колекцията), или други видео глави. Фотография, видео или наблюдения на дивата природа, Mammoth е достатъчно адаптивен, за да ви придружи на следващото приключение.

Mammoth

Производител: Benro Модел: TMTH44C
Let's Go Big с новият адаптивен и многофункционален статив Mammoth. Модел TMTH44C е здрав 4-секционен карбонов статив, идеален за повече натоварване, по-тежко фотографско оборудване, а с иновативния си дизайн той лесно се адаптира към вашите предпочитания за стабилност, независимо дали правите снимк..
859.00лв.
Производител: Benro Модел: TMTH44CWH15
Mammoth - модел TMTH44CWH15 е здрав 4-секционен карбонов статив, който е в комплект с последния модел хибридна флуидна глава WH15, подходяща за фото и за видео. Комплектът е идеален за повече натоварване, по-тежко фотографско оборудване, а с иновативния си дизайн той лесно се адаптира към вашите пре..
2,189.00лв.
Производител: Benro Модел: WH15
WH15 Wildlife Head на Benro е иновативна флуидна фото глава за статив, която може да се ползва и за видео, снабдена с 8 стъпков контрол на противотежестта и товароносимост 15кг. Подходяща за ползване на дългофокусна или спортна оптика, главата е с възможност за регулиране съпротивлението на pan / ti..
1,390.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА – КРАЙНИ ПОТРЕБИТЕЛИ
Моля, прочетете внимателно тази информация. Тя съдържа Политиката за защита на
личните данни на физически лица – крайни потребители.
Запознай се с общите условия
Защита на личните данни